Poiščite princeso v sebi

Obuditev romantičnosti z essence

Ariela, Motovilka ali Pocahontas? V vas se lahko skriva vsaka izmed treh animiranih princes, ki ste jih v otroštvu neizmerno občudovale. 

 

 

Pogumne, močne in čudovite. Takšne so Disneyeve princese Ariela, Jasmine, Pocahontas, Bella, Tiana in Motovilka, ki so s svojim individualnim slogom in atributi moderne, samozavestne ženske postale junakinje mnogih deklic v otroških letih. Znamka essence je z najnovejšo trend kolekcijo obudila nostalgijo vsake izmed nas in predstavila linijo ličil “Disney Princess”.

S senčili, paletami za senčenje in osvetljevanje ter čopiči za ličenje prebudite zvezdo v sebi ter se prelevite v svojo najljubšo junakinjo iz otroštva.

 

Trend kolekcijo poiščite v drogerijah DM, Leclerc Maribor, in Ljubljana, Spar Citypark Ljubljana ter na Ličila.si od 16. oktobra naprej.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri