Pokukaj v zakulisje modne revije Victoria’s Secret

161130_vsmxf_1034

Dva tedna nas loči od velikega, predvsem pa najbolj zapeljivega modnega spektakla – modne revije Victoria’s Secret – in končno lahko pokukate v zakulisje priprav, tik preden se je dogodek pričel in so dekleta stopila na pisto Grand Palaisa v Parizu. Za njih je poskrbela ekipa umetnikov ličenja Max Factor in ustvarila usodno privlačne videze. Letos se je prvič dogodilo, da je Victoria’s Secret modna revija imela make up partnerja, in ta čast je doletela blagovno znamko Max Factor. Priznani francoski umetnik ličenja, Tom Pecheux, je tako ličila obraze svetovno znanih imen v svetu mode, kot so Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge in Max Factor ambasadorka Stella Maxwell. Ta je bila nad videzom navdušena: “Absolutno obožujem videz, ki ga je za show ustvaril Tom Pecheux z Max Factor ekipo. Videz je bil svež in hkrati glamurozen. Ustvarili so ga s posluževanjem različnih tehnik ličenja, ki so bile prilagojene glede na individualne lastnosti obraza vsake izmed nami. Max Factor False Lash Epic maskara je bila božanska za nošenje na modni brvi – le z nekaj potegljaji je ustvarila videz umetnih trepalnic.”

161130_vsmxf_2975

Glavna značilnost videza so bile zadimljene oči v kombinaciji z “mačjo” črto na zgornji veki. Max Factor False Lash Epic maskara, katera nosi naziv uradne maskare Victoria’s Secret modne revije, je bila pika na “i”, saj je ustvarila še večje in drznejše trepalnice. Za mačjo črto na zgornji veki so umetniki ličenja uporabili Max Factor Color Xpert Eyeliner in Longwear Eyeliner. Nežni dotik Max Factor Excess Shimmer v Crystal barvi, ki je osvežil in odprl pogled, je bil nanešen v kotičke očesa. Smokey Eye Drama kit v barvi Luxe Liliac je dodala definicijo veke.

161130_vsmxf_0737

Brezhiben in svež videz je bil dosežen z Miracle Touch kremno podlago. Edinstvena formula se ob stiku s kožo prelevi v tekočo podlago in prekrije nepravilnosti ter zgladi neenakomerno polt. Tom je dokončal videz s kančkom Miracle Touch kremnega blusha, ki ga je nanesel neposredno z blazinicami prstov.

161130_vsmxf_0827

Tom Pecheux nad sodelovanjem z Victoria’s Secret ne skriva navdušenja: “Sodelovati z Max Factorjem v zaodrju Victoria’s Secret modne revije in voditi ekipo talentiranih umetnikov ličenja je bilo fenomenalno. Vizija Victoria’s Secret je bila ustvariti super svežo, sijočo polt s sexy, vendar romantičnim videzom oči. Uporabili smo več nanosov Max Factor False Lash Epic maskare, kot tudi črn Max Factor svinčnik in črtalo za oči. Videz oči je imel iluzijo drugega para angelskih kril.«

 

161130_vsmxf_1982

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si