Pokukajte v stanovanje Gigi Hadid

Gigi Hadid, šele 20-letni supermodel živi življenje, o katerem lahko navadni smrtniki zgolj sanjamo, sedaj pa se je uspešna manekenka odločila prodati svoje super ŠIK stanovanje na Manhattanu. In izklicna cena? Nič manj kot 2,45 milijona dolarjev. 5

Gigi je svoje stanovanje opremila s pomočjo zvezdniške mame Yolande Foster, najbolj poznane iz resničnostne serije The Real Housewives of Beverly Hills. V njenem domu prevladuje bela, interier pa dopolnjujejo šik modni dodatki, med katerimi je tudi veliko stekla.

2

 

Priljubljena gospodična Hadid je stanovanje kupila lani, glede na lokacijo in notranjo opremo, pa gotovo ne bo imela velikih težav s prodajo.

1

Zvezdnica se je pri opremljanju namreč osredotočala tudi na detajle, zato je prav vsak kotiček njenega toplega doma preudarno zapolnjen.

3

Luksuzno opremljeno stanovanje sicer meri nekaj manj kot 90 kvadratnih metrov in se ponaša z dvema spalnicama in kopalnicama ter moderno kuhinjo in udobno dnevno sobo.

GIGI_1

Foto: Instagram (@gigihadid), Rich Caplan; Arthur Mola/Invision/AP

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri