Poleg odlične kave za lepši dan tudi naša smučarska junakinja

Poleg odlične kave za lepši dan tudi naša smučarska junakinja

 

21-letna slovenska junakinja smučarskih skokov Nika Križnar in članica slovenske smučarske reprezentance, ki jo podpira tudi Barcaffè, je v Čajkovskem osvojila tretje mesto in prejela kristalni globus. Z osvojeno lovoriko piše zgodovino, saj je prva slovenska ženska skakalka, ki ji je na svetovnem pokalu uspelo osvojiti zmago v skupnem seštevku.

Pri blagovni znamki Barcaffè, ki je Zlati sponzor celotne slovenske skakalne reprezentance pravijo, da jih izjemno veseli, ko jim poleg odlične kave jutro polepšajo tudi naše skakalke.

 

»Čestitamo Niki, veseli smo, da smo del zgodbe, ki že celo zimo riše nasmehe na obraz. Takšni uspehi tudi nas navdihujejo, da se tudi sami tako na poslovnem kot osebnem področju trudimo dosegati najboljše rezultate.«

 

Veste, katera slovenska skakalca sta prav tako že prejela kristalni globus?

Nika je prva ženska, a tretja Slovenka, ki ji uspelo zmagati v skupnem seštevku svetovnega pokala smučarskih skokov. Prvi, ki je Slovenijo zapisal v zgodovino, je bil Primož Peterka, in sicer s kar dvema velikima kristalnima globusoma. Najprej nas je razveselil 1997, nato pa nasmeh narisal že kar naslednje leto. Kljub odlični pripravljenosti skakalcev nam nekaj let kasneje podobne zgodbe ni uspelo ustvariti, dokler nas leta 2016 ni presenetil Peter Prevc. Tega leta je postavil nov rekord števila točk v eni sezoni in jo zaključil s skupno 2303 točkami in postal drugi Slovenec, ki je prejel veliki kristalni globus.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si