Polepšajte si poletne počitnice z lepotnimi sladkorčki!

Drage Grazie, v kolikor se letos še niste odpravile na vašo sanjsko destinacijo, imamo za vas izvrstne predloge, s pomočjo katerih si lahko še popestrite najlepše dni v letu! Drobne skrivnosti so tiste, ki štejejo, in tega se še kako zavedajo pri podjetju Oriflame. Poglejte, s čim so obogatili svojo ponudbo tokrat!

Amazing_Paradise

Amazing Paradise je parfumska voda, ki vas bo očarala s svojim razkošnim vonjem in živahnim karakterjem. Vsebuje redek in izbran vonj cvetlice Paradise Drop, ki jo najdemo globoko v deževnem gozdu, cveti pa le vsaka 3 leta.

TheONE_eyeshadow

The ONE Colour Impact kremna senčila za oči bodo s svojo izjemno barvno intenzivnostjo poskrbela, da se bodo vaše oči bleščale v sijočih odtenkih. Njihova kremna tekstura se na koži spremeni v puder z mehkim, svilnatim sijajem.

TheONE_nails

Tropski odtenki The ONE dolgo obstojnih lakov za nohte so popolna izbira za poletno manikuro. Zakaj? Ker z ExpertGel tehnologijo poskrbijo za enakomerno prekrivnost in preprečuje krušenje in bledenje.

Vinyl_gel

In, nenazadnje, Oriflame predstavlja novo različico The ONE tekoče šminke: The ONE Vinyl tekočo šminko v gelu! Izjemno lahkotna tekoča šminka se nanaša kot gel in poskrbi za gladek, svilnat zaključek v 8 intenzivnih odtenkih. Združite lahkotno teksturo gela z ultra svilnatim zaključkom in ustvarite videz intenzivnih, super sijočih ustnic!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si