Poletje je čas za preproste negovalne rutine

Volare_background

V poletnih mesecih imamo radi enostavne stvari. Tega se zavedajo tudi pri podjetju Oriflame, kjer so med novosti vključili izdelke, ki le še olajšajo preproste poletne negovalne rutine, s pomočjo katerih boste na odhod pripravljeni v le nekaj minutah.

Love_Nature_set

Linija Love Nature prinaša osvežujoč in vlažilen lepotilni set, ki poskrbi za mehko, gladko kožo z zdravim, naravnim sijajem. Piling z marelico, maska za obraz z borovnicami in vlažilni gel z lubenico – vsi z naravnimi sadnimi izvlečki.

Volare_EDP

Nikakor ne boste mogle prezreti tudi nove dišave Volare Forever v prečudoviti embalaži v obliki vrtnice, ki jo je navdihnila Oriflamova klasična Volare parfumska voda. Neponovljiv akord temelji na najredkejši vrtnici iz Taifa, svetlosti malin in mehkem, pastelnem dotiku sladkornih mandljev ter se razvije v vonj, ki je čudovito obstojen.

 

NovAge

Tretja novost pa bo navdušila vse, ki iščete dnevno zaščito proti prezgodnjemu staranju – NovAge je napredna dnevna zaščita obraza z ZF 30, ki kožo ščiti pred fotopoškodbami in pojavi znakov staranja. Je odlična podlaga za ličila, saj nudi občutek lahkosti, saj koža po nanosu diha. Pomaga preprečevati staranje zaradi izpostavljenosti UV žarkom in je zato obvezen dodatek k vaši negovalni rutini v poletnih mesecih.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si