Poletje je čas za zabavo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poletje je pred vrati in z njim tudi mini kolekcija Alma fashion ‘Summer needs fun’, ki jo podpisuje kreatorka in stilistka Alma Premerl Zoko! Alma je kot modna svetovalka s svojim brandom prisotna v Ljubljani v edinstveni modni trgovini ‘Hruška, Jabolko…’, v kateri se prav vsaka ženska počuti posebno, saj so oblačila kreirana v skladu z obliko telesa in potrebami sodobne  in stvarne ženske.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In kakšna je stvarna ženska, ki bo nosila Alma fashion? Prav taka, kot je Natasha Naneva, slovenska manekenka, ki je kot vitka ‘hruška’ skupaj z Almo povedala svojo poletno modno zgodbo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kako bo videti Alma fashion poletje? Na kratko ženstveno, romantično, seksi in zabavno!

Poletje pomika meje, zato so v središču nepogrešljiva krilca, ki odkrivajo noge, obleke, ki se nosijo na več različnih načinov, hlače, ki zmanjšujejo boke in poudarjajo pas. Za tiste klasične so tu Alma fashion tunike, ki sprva delujejo kot običajne majčke. Šele, ko jih oblečete, vidite posebnost kroja –  modeli ožajo boke, prekrivajo trebuh, zmanjšujejo zadnjico – vse je odvisno od tega, kakšen je problem v obliki telesa. Tudi to poletje nosite priljubljene ‘polovičke’ majice, ki jih lahko kombinirate samo tako, kot jih vi želite! Če imate radi pajkice, jih nosite z asimetričnimi tunikami, ki prihajajo v 10-ih različnih modnih zgodbah in kombinacijah barv. Na vas je, da izberete tisto, najbolj kreativno.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

In, ko zaide sonce in vas mesta pokličejo na druženje, si oblecite cocktail obleke Alma fashion! Črne, temno modre, turkizne… vse je odvisno od tega, kako se počutite  in ali si želite biti romantična ali seksipilna zapeljivka v čipki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolekcija Alma fashion ‘Summer need fun’ je posneta na ulicah Ljubljane! Glavna junakinja le-te je Natasha Naneva, katere frizuro je oblikovala Sanja Karasman, odlično atmosfero pa je s svojim fotografskim aparatom ovekovečil Nikola Zoko!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si