Poletje v mestu po meri modne navdušenke

#IpanemaGirl

 

GRAZIA je tudi letošnje poletje poskrbela za pravo evforijo med ljubiteljicami te brazilske znamke. Izbirali smo letošnje Ipanema dekle, ki je prejelo nekaj najbolj modnih parov japonk oziroma sandalov, posnelo modno zgodbo s profesionalnim fotografom in bo kmalu s turistično agencijo Sonček odpotovalo v Pariz.

 

Ipanema Girl 2019 je Jana iz Celja!

 

 

Dama v rdečem

 

Ne boste se ji mogli upreti – rdeči, ki jo je za kombinezon izbrala oblikovalka Barbara Repinšek. Bralka Jana se je v njem počutila sproščeno in udobno, za modni začimbici pa sta poskrbela dodatka: uhani iz kačjega usnja (E2RD, 48 €) in japonke (Ipanema, 25,99 €).

 

 

Vzorci: DA ali NE?

 

Niste prepričani, ali bi si za v mestni utrip upali obleči vzorce od glave do peta? Jana je z navdušenjem oblekla hlače (29,95 €), majico (19,95 €) in suknjič (35,95 €, vse Promod Europark) v enakem vzorcu, ki so ga modno dopolnili sandali (Ipanema, 30,99 €), torbica (25,95 €, Promod Europark) in uhani E2RD v neonski oranžni barvi (28 €).

 

 

 

Eleganca na sprehodu!

 

Če boste poletne dni preživeli vpleti v poslovne obveznosti, naj bo vaša modna izbira elegantna, a udobna, kot je živo rumena obleka (Barbara Repinšek, cena po povpraševanju): deluje sama zase, piko na i pa ji dodajo torbica (29,95 €), uhani (E2RD, 59 €) in zlati sandali za bolj elegantne priložnosti (Grendha, 26,99 €).

 

 

 

Moč kombinezona

 

Elegantne smo lahko seveda tudi v hlačah ali zelo modnem kombinezonu (Comma, 149,99 €), ki ga bomo želele odnesti tudi na počitnice. Ne pozabite na modno torbico preko rame (Comma, 69,99 €) in natikače v enakem odtenku (Ipanema, 25,99 €) ter slamnika, seveda (Comma, 29,99 €). „Ipanemke niso zgolj športne japonke, so obutev, ki jo lahko kombiniramo tudi k elegantni obleki. Noro,” meni tudi Jana.

 

 

 

Model: Jana S. (#IpanemaGirl)

Ličenje: Martina Bračič

Fotografije: Tibor Golob

Kreativna podlaga in stiliranje: Špela Štamol

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si