Poletna osvežitev vašega obraza

Svež sijaj za polt? Da, prosim!

To je točno tisto, kar koža potrebuje na dolg dan v pisarni, kjer jo klimatske naprave in ogrevan zrak obremenjujejo in izsušujejo. Novi Hyaluron sprej znamke Eucerin zdaj nudi svežino in vlaženje, kjer koli ste – vedno, kadar bi radi kožo malo osvežili.

 

#GOFRESH!

 

4-KRATNA OSVEŽITEV

Se sliši dobro, kajne? In v resnici je še bolje!

Prvi Hyaluron sprej, ki so ga razvili strokovnjaki za kožo pri znamki Eucerin, nudi dodatno osvežitev. In je več kot le voda: novi sprej osveži kožo in jo obenem štirikratno oskrbi z vlago. Hialuronska kislina s svojo sposobnostjo vezanja velikih količin vlage poskrbi za takojšnji učinek. Za dodatno vlaženje poskrbita naravnim enaki sestavini gliceril glukozid in glicerin. Skupaj s pomirjajočim pantenolom te sestavine v trenutku osvežijo in dolgotrajno navlažijo kožo. Visoko učinkovitost spreja zagotavlja tudi njegova koži prijazna pH-vrednost, ki podpira naravno bariero kože in tako ustvari pogoje za ravnovesje vlage v koži.

 

POGASITE ŽEJO KOŽE

Novi Hyaluron sprej lahko uporabite, kadar koli želite. Meglica je tako fina, da jo lahko nanesete tudi čez ličila. Obraz, vrat in dekolte popršite z rahlo meglico z razdalje 20 cm in jo po dveh do treh minutah učinkovanja nežno otrite. Naboj vlage boste občutili takoj po nanosu, ne glede na to, ali sprej uporabite zjutraj, ko vstanete, pred sestankom ali med opoldansko vročino.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Profilna fotografija: @MarionPascale

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si