Poletna potovanja še bolj nepozabna s Priceless Hrvaška

Hrvaška, priljubljena turistična destinacija Slovencev, se na začetku poletne sezone priključuje platformi Mastercard Priceless Cities (www.priceless.com/croatia), ki imetnikom kartic Mastercard omogoča vrsto edinstvenih in ekskluzivnih doživetij.

Prva izbira na seznamu popotnikov

S čudovitimi plažami, zgodovinskimi znamenitostmi, bogato kulinariko, legendarno glasbo in odličnim podnebjem je Hrvaška ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na svetu. Vsaj tako pravi več kot 15,5 milijona turistov v letu 2016. Doživetja Priceless Croatia so na voljo tako domačinom kot popotnikom in se raztezajo od kulinaričnih užitkov do kulture, zabave in nakupovanja – imetnikom kartic Mastercard pa omogočajo, da državo spoznajo na povsem drugačen način.

Raziskave kažejo spreminjajoč trend pri potrošnikih, ki si ne želijo več zgolj lastiti fizične izdelke, temveč odkrivati pristne lokacije in imeti enkratna doživetja. Denar tako postaja čedalje bolj pomemben prevodnik pri izkušanju sveta in to je tudi izhodišče programa Priceless Cities. Omogoča namreč dostop do več tisoč ekskluzivnih in osupljivih doživetij, ki s številnimi ugodnostmi privabljajo imetnike kartic Mastercard. “Počaščeni smo, da smo s programom Priceless Cities začeli tudi na Hrvaškem. Izjemna popotniška destinacija kot vir naravnih lepot, bogate kulinarike in kulturne dediščine navdušuje in nenehno povečuje svojo priljubljenost med turisti. To je odlična iztočnica za njeno umestitev v program Priceless Cities, ki vsem nam omogoča številna neprecenljiva doživetja,” je dejala Helena Trajkovski, vodja marketinga za Hrvaško in Slovenijo pri Mastercard.

Edinstveno doživetje

Imetniki kartic Mastercard iz vsega sveta boste ob registraciji na spletni strani Priceless Croatia pridobili ugodnost enodnevnega izleta do očarljive Modre špilje in Zelene jame na otoku Biševo ter si privoščili kulinarično razvajanje v restavraciji Meneghello v Palmižani na Peklenskih otokih. Ne spreglejte tudi edinstvenega jadranja po dolini reke Neretve ter spoznavanja naravnih in kulturnih znamenitosti, svoje brbončice pa razvajajte s pokušino tartufov v restavraciji Zigante. Ljubitelji skrivnosti ste vabljeni v osupljiv svet domišljije na zasebni turi z iluzionistom, ki vas bo popeljal skozi Muzej iluzij v Zadru. V istem mestu ste lahko priča tudi unikatnemu pogledu na morje, namenjenem le gostom restavracije Foša, ki v spremstvu kulinaričnih specialitet poskrbi za neprecenljivo vzdušje. V očarljivem Dubrovniku boste zagrizeni popotniki med ogledom zgodovinskega mesta odkrivali skrite dragulje. Nenazadnje pa se boste vsi glasbeni entuziasti navduševali nad glasbenimi takti v objemu trdnjave Sv. Mihovila v Šibeniku v sklopu VIP koncerta na prostem ali v živo s pomočjo nepozabne izkušnje festivala Ultra Evrope in ekskluzivnim VIP vstopom v zakulisje.

“Daleč največ Slovencev si kot osrednjo turistično destinacijo za poletni oddih izbere sosednjo Hrvaško. Večinoma zato, ker jih tam čakajo prijatelji, znanci, sorodniki, ali pa se tja enostavno odpravijo že iz čiste navade. Razlogi so resnično mnogi. Od tega, da se lažje sporazumevajo zaradi poznavanja jezika, bližina, znano ter varno okolje, navdušuje jih njena bogata kulinarična ponudba, čisto morje in naravne lepote. Priljubljena destinacija Hrvaška s priključitvijo programu Priceless Cities imetnikom kartic Mastercard omogoča, da raziščejo njeno turistično ponudbo na morda še nepoznan način in si s pomočjo ugodnosti, ki jih nudi, poletje zapomnijo po neprecenljivih doživetjih. O njih lahko preberete na www.priceless.com/croatia,” je dodal Boštjan Fabjančič, predstavnik Mastercard za Slovenijo.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si