Poletna šola: V energetiki je mesto tudi za mlade!

Med 3. in 6. julijem 2017 medijska hiša Energetika.NET v sodelovanju z Energijo plus za mlade organizira poletno šolo, na kateri bodo udeleženci dobili poglobljena znanja o komuniciranju, marketingu in novinarstvu v energetiki. Reševali bodo tudi konkretne izzive, s katerimi se soočajo Energija plus, SODO in Energetika.NET, in dobili priložnost za razvoj lastne kariere na področju energetike.

V energetiki je mesto tudi za mlade tako naravoslovce kot družboslovce: elektrotehnike, biotehnike, zgodovinarje, sociologe, psihologe, politike, komunikologe, ekonomiste …” sporočata Energetika.NET in Energija plus z letošnjo poletno šolo, ki bo med 3. in 6. julijem 2017 v popoldanskem času v Informacijskem središču Energije plus (Maribor). Pri iskanju idej in reševanju energetskih izzivov, s katerimi se soočajo velike energetske družbe, so včasih bolj kot znanje namreč pomembne pripravljenost za učenje, kreativnost, samoiniciativnost, vztrajnost, odprtost, motiviranost in seveda energičnost. Za mlade, ki se prepoznajo v teh lastnostih, je intenzivna Marketinško-medijska poletna šola Energetike.NET prava izbira.

Organizator mlade vabi, da pošljejo svoj kreativen CV in motivacijsko pismo najkasneje do torka, 13. junija 2017, na e-mail: urednica@energetika.net. Najbolj primernim kandidatom oziroma kandidatkam bo zagotovil brezplačno šolnino za letošnjo poletno šolo. O izboru bodo prijavljeni obveščeni do petka, 23. junija 2017.

Podrobnejši program in več informacij so objavljeni na: www.energetika.net in Facebook profilu Energetike.NET. Organizator je za dodatna vprašanja na voljo tudi prek e-maila: jasna.kofol@energetika.net.

Energetika.NET je vodilna medijsko-založniška hiša in izstopajoči organizator dogodkov na področju energetike in ekologije v Sloveniji in jugovzhodni Evropi, ki se ponaša s široko partnersko mrežo v celotni regiji in širše in poglobljenimi znanji na področju marketinga in delovanja medijev v energetiki.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si