Poletni lepotni heroji

Po osvežitvi v morju prija počitek na ležalniku s koktajlom v eni in najljubšo poletno knjigo v drugi roki. V dopustniški torbi poleg njega ne manjka krema z visokim zaščitnim faktorjem in vsaj en poletni heroj za zaščito las. GRAZIA vam predstavlja nekaj »must-have« produktov za sijoče lase kljub žgočem soncu, slani vodi ter UV-žarkom.

Lasje utrujeni od čofotanja v slani vodi ali od sončnih žarkov, ki pripekajo med turnirjem odbojke na mivki? Olje Keune Care Sun Shield neguje lase, jih zaščiti pred UV-žarki, slano in klorirano vodo ter jim da željen sijaj.

Poletni večeri so naši najljubši večeri! Nežen poletni make-up look in šik frizura za večerjo ob sončnem zahodu. Ravnilci ali kodralniki za popolno večerno pričesko lahko s toplotno obdelavo poškodujejo lase, a če boste uporabile Primer Bumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil do tega zagotovo ne bo prišlo.

Sprej Leonor Grey Condition Naturelle bo klic na pomoč, ko se bodo pojavili vozli in ko boste želele popoln volumen tankih las. Rastlinski proteini pa bodo lasem naredili še dodatno uslugo.

Še več poletnih herojev pa najdete v tekoči številki GRAZIE.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si