Poletno pravljična modna zgodba Grazia x CHANEL

Modne fotografije, ki jemljejo dih, že v novi številki revije GRAZIA!

Grazia x CHANEL

GRAZIA vam ponosno predstavlja januarsko modno poslastico s katero smo obeležili začetek čudovitega, modno obarvanega leta, ki bo dišalo po tovrstnih velikih in uspešnih sodelovanjih.

Za eno najudarnejših modnih zgodb pri nas, ki se je januarja zgodila s svetovno priznano luksuzno blagovno znamko Chanel, sta krivi slovenski GRAZIJI, glavna urednica Špela Štamol in modna urednica Tesa Jurjaševič, ki je obiskala Chanelovo modno revijo za pomlad/poletje 2019, kjer je imela priložnost videti prestižno modno revijo tudi v živo.

Naravna lepotica Barbara Sorčič je za en dan stopila v čevlje Chanelovega dekleta s plaže, ki ji je čudovite modne kombinacije sestavila stilistka Alenka Birk, za brezhiben make-up videz po vzoru šik Francozinj je poskrbel mojster ličenja Saša Jokovič, lase je spretno in kreativno krotil mojster pričeske Mare Filipič, pravljično modno zgodbo pa je v svoj objektiv ujel Aleš Bravničar z asistentom Andražem Blaznikom.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri