Modno pripravljeni na mrzlo zimo

Kolekcija ustvarjena za premagovanje zahtevnih vremenskih pogojev

Pred začetkom zimske sezone adidas predstavlja novo kolekcijo COLD.RDY, oblikovano za ohranjanje toplote, udobja in samozavesti v najzahtevnejših razmerah. Najnaprednejši zračni materiali, izstopajoče silhuete, drzni barvni odtenki in intuitivni oblikovni dodatki so navdušili tudi večkratno svetovno prvakinjo v športnem plezanju Janjo Garnbret.

 

adidas COLD.RDY poskrbi za brezskrbno raziskovanje mestnih središč ali lovljenje športnih izzivov.

 

COLD.RDY kljubuje vsem vremenskim razmeram

Vsestranska kolekcija COLD.RDY brezhibno združuje šport, zmogljivost ter slog in je namenjena športnikom ter mestnim raziskovalcem. Pri adidasu ugotavljajo, da se v iskanju občutka svobode in ravnotežja med nedavnim občutkom omejenosti v zadnjih mesecih vedno več ljudi odpravlja v naravo. A ker so ostre zimske razmere ena izmed največjih ovir za vadbo na prostem, so se odločili oblikovati kolekcijo oblačil, ki kljubuje in premaguje zahtevne vremenske razmere ter omogoča brezskrbno raziskovanje mestnih središč ali lovljenje novih športnih izzivov.

 

Svetovna prvakinja v športnem plezanju Janja Garnbret ve, da prave športnike nič ne ustavi.

 

Vsestransko, a modno

Edinstveno kolekcijo COLD.RDY je navdihnila disciplina vojaške garderobe in brezhibno združuje zmogljivost, šport in adidasov značilen slog. Vsestranski kosi so hkrati funkcionalni in elegantni ter navdušujejo z izstopajočimi oblikovnimi dodatki, atraktivnimi barvnimi odtenki in prilagojenimi sistemi plastenja, ki omogočajo optimizacijo toplote. Lahkotni materiali in natančna postavitev šivov odpravljajo glomaznost pri prekrivanju kosov, s čimer gibanje ni bilo še nikoli tako enostavno. Najkvalitetnejši zračni materiali pa ohranjajo toploto in poskrbijo za popolno izolacijo med športno aktivnostjo, medtem ko vodoodporni materiali zagotavljajo, da vas tudi dež ne more spraviti v slabo voljo.

 

Vsestranska kolekcija COLD.RDY je hkrati funkcionalna in elegantna.

 

Zaupa ji najboljša slovenska plezalka

Obraz kampanje je slovenska prvakinja v plezanju Janja Garnbret, ki zelo dobro ve, da prave športnike ne ustavijo niti sneg, dež ali veter. Izkažejo se tudi v najzahtevnejših pogojih. Da lahko nemoteno vadijo tudi v hladnih in zahtevnih razmerah pa je ključna primerna oprema. Odeta v novo kolekcijo COLD.RDY, Janja privablja poglede mimoidočih, medtem ko se intenzivno pripravlja na osvajanje novih športnih dosežkov.

Ne glede na to, ali boste lovili nove športne mejnike ali se le sprehajali po mestu, zimske aktivnosti niso bile še nikoli tako udobne.

 

Najkvalitetnejši zračni materiali ohranjajo toploto in poskrbijo za popolno izolacijo med športno aktivnostjo.

 

adidasova nova kolekcija Cold.Rdy je z današnjim dnem na voljo v adidasovih trgovinah ter trgovinah Intersport.

Razpravam Cold.Rdy sledite na Instagramu, Twitterju in Facebooku z oznako #COLDRDY in @adidas.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si