Pomlad, polna živih barv

Si tudi vi trende krojite po svoje? Radi eksperimentirate, se poigravate z vzorci, teksturami in barvami? Letošnja pomlad bo kot nalašč za vas! Pomladni trendi namreč narekujejo uporabo vseh barv mavrice, s čimer boste kot prava modna poznavalka zagotovo ostali v koraku z najnovejšimi smernicami.

Letos bodo v ospredju žive barve. Barve, ki bodo odsevale vašo edinstveno osebnost. Bodite drzni, kombinirajte svoje stajlinge s supergami živih barv in stopite iz cone udobja. Vse barvite superge lahko enostavno kombinirate z jeans hlačami ali jakno ter lahkotnim krilom z visokim pasom.

Brez skrbi, malce bolj umirjenih odtenkov v beli, mint in »baby blue« tudi ne bo primanjkovalo. Izberite si par nežnih superg ali loaferke, ki s svojimi minimalističnimi detajli ponujajo možnost za neštete kombinacije, videzu pa dodajo kanček svežine.

Zavedajte se, da ste najbolj privlačni v tistih čevljih, v katerih se počutite najbolj samozavestno. So to morda šik petke? V drznih barvnih odtenkih boste delovali neustrašno, a z njimi kljub vsemu ustvarili videz, ki bo kos vsem vašim dnevnim aktivnostim.

 

Užijte vse barve, ki jih v vaše življenje prinaša pomlad!

 

Vaš par vas čaka v poslovalnicah Deichmann po vsej Sloveniji.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si