Pomlad prihaja: C&A predstavlja kolekcijo pomlad/poletje 2023

  • Nova kolekcija z nazivom ‘Love the future again’ se osredotoča na brezčasna in cenovno dostopna oblačila ter ponuja preproste, moderne in vsestranske modne kombinacije za vsakdanje življenje.
  • Kolekcija temelji predvsem na naravnih tkaninah in barvah, ki temeljijo na treh makro trendih: Narava, Opolnomočenje in Univerzalno zdravljenje.

C&A je predstavil kolekcijo Pomlad/Poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. Kolekcija pomlad/poletje 2023 sledi novi smeri blagovne znamke v ponudbi kakovostnih, dostopnih oblačil za vsakodnevno rutino. Oblikovalci v C&A so razvili kolekcijo, ki temelji na treh makro trendih: Narava, Opolnomočenje in Univerzalno zdravljenje, ki poudarjajo trajno zavezanost vrednotam blagovne znamke, kot sta trajnost in vključenost. Rezultat omenjenega je kolekcija “Love the future again”, ki temelji na naravnih tkaninah in barvah.

S ciljem udobnega oblačenja in doseganja občutka samozavesti sta bombaž in lan glavni tkanini, ki se uporabljata v kombinaciji z drugimi bolj strukturiranimi tkaninami, kot je keper za obleke in dežne plašče. Prevladujejo ultra umirjeni odtenki bele, peščene in bež barve, v nekaterih kosih oblačil pa se pojavljajo  živo vijolična, rdeča in fuksija. Drapiranje in nabiranje detajlov je temeljni del dokončanja te kolekcije. Voluminozni rokavi in izrezi izražajo osebnost in svobodo. V celotni kolekciji so prisotni bolj klasični kosi oblačil ali naborki, na primer v pasu za poudarjanje ženstvene silhuete ali na hlačah za večje udobje.

Celotna kolekcija je narejena tako, da je trpežna in brezčasna, na primer dežni plašč brez rokavov ali tridelna obleka čistih linij in dobre izdelave, da postane nepogrešljiv kos sezone. Prav tako so dodatki  oblikovani tako, da se lahko enostavno zamenjajo z ostalimi oblačili, ki jih že imamo v omari in se prilegajo vsakemu vidiku življenja sodobne ženske, pa naj gre za pot v službo ali srečanje s prijateljicami.

GRAZIA vam v spodnji galeriji predstavlja njen izbor najljubših kosov nove C&A kolekcije:

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si