Pomlad v laseh! Dišeči šamponi, ki so nas navdušili

 

Odkrijte, kako do sijočih lepih las z L’OCCITANOVIMI izdelki. Odslej so vam na voljo tudi šamponi v trdi obliki, ki so bili zasnovani z mislijo na okolje in vaše lase. Trdi šamponi, zasnovani s 100-% naravnimi eteričnimi olji, lase nežno očistijo, formule pa so obogatene s sladkornim kompleksom naravnega izvora, ki spoštuje in ohranja naravno ravnovesje lasišča. Po uporabi so lasje prožni in sijoči. Za popolno pričesko je tu tudi novi Serum za volumen in krepitev las!

 

L’OCCITANOVA ZAVEZA: 98 % sestavin je naravnega izvora. Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 2. aprila 2021.

Serum za volumen in krepitev las 100 ml

Nežni trdi šampon za ravnovesje

Za vse tipe las

L’Occitane predstavlja nove trde šampone, zasnovane z mislijo na okolje in vaše lase. Nežni trdi šampon za ravnovesje nežno očisti lase in pomaga ohraniti naravno ravnovesje lasišča. Formula vsebuje 100-% naravna eterična olja limone, pomaranče, rožmarina, kamilice in sivke iz Visoke Provanse (z zaščiteno označbo porekla), ki je znana po sproščevalnem delovanju. Obogatena je tudi s sladkornim kompleksom naravnega izvora, ki spoštuje in ohranja ravnovesje lasišča. Po uporabi so lasje prožni in sijoči.

 

Intenzivni obnavljalni trdi šampon

Za poškodovane lase

L’Occitane predstavlja nove trde šampone, zasnovane z mislijo na okolje in vaše lase. Intenzivni obnavljalni trdi šampon obnovi krhke in poškodovane lase, lasna vlakna pa okrepi od korenin do konic. Formula vsebuje 100-% naravna eterična olja angelike, ylang-ylanga, pomaranče, sivke in geranije. Obogatena je tudi z aminokislinami iz ovsa, ki obnovijo, preoblikujejo in izboljšajo stanje las, ter s sončničnim oljem, ki jih naredi mehke in prožne. Po uporabi so lasje naravno sijoči in mehki.

 

Očiščevalni trdi šampon za svežino

Za normalne do mastne lase

L’Occitane predstavlja nove trde šampone, zasnovane z mislijo na okolje in vaše lase. Očiščevalni trdi šampon za svežino zmanjša količino odvečnega sebuma in očisti normalne do mastne lase. Formula vsebuje 100- naravna eterična olja timijana, grenivke, mete, sivke in cedre. Obogatena je tudi z zeleno glino, ki pomaga zmanjšati količino odvečnega sebuma, z osvežilno poprovo meto iz Provanse in z rastlinskim kisom, ki polepša lase. Lasje dlje ostanejo čisti, peresno lahki in sveži.

 

Serum za volumen in krepitev las, 100 ml

Tanki in krhki lasje

L’Occitane predstavlja novi Serum za volumen in krepitev las, ki je obogaten z rastlinskim keratinom in 100-% naravnimi eteričnimi olji. Strokovni serum, zasnovan brez silikonov, ima ob masaži lasišča stimulativen učinek ter poskrbi, da imajo tanki in krhki lasje občutek večje krepkosti. Serum deluje na koreninah za takojšen občutek močnejših, bolj voluminoznih in poživljenih las, pri tem pa jih ne obteži. Mešanica eteričnih olj in posebnih sestavin poskrbi za aromatično doživetje in povečano učinkovitost. Vsebuje 5 eteričnih olj (rožmarin iz Provanse, limona, brin, ylang-ylang in cedra tvorijo naraven kompleks s poživljajočim delovanjem), rastlinski keratin, ki pomaga okrepiti lasna vlakna in povečati njihov volumen, ter arginin – naravno aminokislino, ki pomaga okrepiti in poživiti lasna vlakna.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si