Pomlad v roza barvi

Različni odtenki roza v kombinaciji z svetlejšimi toni so pravšnji za sončne pomladne dni. Prišel je čas zabav, poslovnih srečanj in kulturnih dogodkov, na katerih boste v izrazitih barvnih odtenkih in ženstvenih krojih pritegnili marsikateri pogled.

Odločite se lahko za roza videz od glave do pet, za zgolj en roza modni kos v celotnem videzu ali pa za roza modni dodatek, ki bo vaš videz odlično poživil. Nekoliko bolj nevpadljiva možnost je tudi izbira modnega kosa v nevtralni barvi z roza potiskom ali napisom.

Roza odtenke pa lahko vključite tudi v svojo športno garderobo. Živahni odtenki vas bodo motivirali, da do poletja uresničite vse svoje zadane cilje!

Blagovna znamka Comma v njeni novi kolekciji ponuja številne kose oblačil in modnih dodatkov v različnih odtenkih roza barve, ki vas bodo navdušili. Med njimi so tako elegantnejši modni kosi, kakor tudi bolj neformalni in športni, s katerimi lahko ustvarite sproščene stajlinge. GRAZIA je izbrala njene najljubše, za katere že komaj čaka, da jih lahko vključi v svojo garderobo:

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si