Pomladni Dnevi lepote vas pričakujejo!

S pomladjo prihajajo tudi Dnevi lepote v dm drogerie markt, ki ponovno navdušujejo z novostmi iz sveta ličenja ter vas vabijo, da poiščete lepotni navdih in zasijete v svežih barvah. Nudijo pa tudi določene ugodnosti, ki jih ne smete zamuditi – od 29. marca do 25. aprila boste v dm ob nakupu ličil nad 25 eurov prejeli kar 25-kratne točke!

V dm prodajalnah ali spletni trgovini lahko preizkusite nove trende in ekskluzivne ugodnosti, od 29. marca pa vse do 25. aprila pa boste ob nakupu ličil nad 25 eurov na svojo active beauty kartico prejeli kar 25-kratne točke.

Poiščite lepotni navdih v dm-u!

Vstopite v pomlad igrivo in drzno ter preizkusite ličila različnih barv. Novo Revolution x Lion King kolekcijo in bh cosmetics boste našli ekskluzivno v prodajalnah dm drogerie markt, poleg ostale bogate izbire ličil in dodatkov za ličenje.

Osnova pri ličenju je zagotovo nanos pravilnih odtenkov ličil, ki pristojijo vašemu tenu polti. Začnite s pravilno izbiro podlage za obraz, ki bo ustrezala podtonu vaše kože. Če ne veste, kako določiti svoj podton, si oblecite belo majico, ki vam bo pri tem v pomoč. Če je vaša koža videti nekoliko rumenkasta, potem imate topel podton, če pa je videti nekoliko rožnato, je vaš podton hladen. Če vaša koža ni ne rumenkasta ne rožnata, potem imate nevtralen podton kože.

Ne veste, kako izbrati pravi odtenek rdečila za ustnice? Poglejte svoje zapestje: če so vaše žile videti zelenkaste, potem vam bodo pristajala rdečila v koralnih, živo rdečih in breskovih odtenkih. Če pa so vaše žile videti modrikaste, potem so za vas primerna rdečila v rožnatih ali vijoličnih odtenkih. Če ne morete določiti barve žil, potem vam pristajajo vsi odtenki rdečil.

Vas mika, da bi preizkusili barvne maskare, pa ne veste katera barva pristoji vašim očem? Svetujemo vam, da na trepalnice najprej nanesete maskaro v črni barvi, čez pa plast barvne maskare. Očem boste tako dali globino in poskrbeli za vau učinek! Modra maskara odlično pristaja vsem z rjavimi ali temno rjavimi očmi, vijolična maskara tistim z zelenimi očmi, če imate modre oči, pa vam bo najbolj pristajala rjava maskara. Naj vaše oči zasijejo!

Za lepši pričetek pomladi pa so pri dm drogerie markt pripravili tudi povsem nove aktivnosti, ki bodo navduševale vse ljubiteljice lepote.  Od marca naprej lahko na dm Instagram profilu v sodelovanju s  priznano vizažistko Jasno Oklešen spoznavate skrivnosti modnih in lepotnih gurujk.  V prvi oddaji IGTV sta skupaj z Lorello Flego spregovorili o različnih tematikah s področja lepote in podelili kar nekaj koristnih nasvetov. Pogledate si jo lahko tukaj. video na Instagram profilu dm Slovenija: .

V dm drogerie markt lahko izbirate med bogato ponudbo pomladne kolekcije ličil. GRAZIA je za vas izbrala njene najljubše:

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si