Pomladno nakupovanje

Pomladna energija v nas že budi željo po brezskrbnem pohajkovanju po mestu, čiščenju zimske navlake, prevetritvi svoje garderobe in garderobe naših vse pametnejših naprav. Pri tem je pomembno, da smo pri spremembah tudi sami pametni in se v spomladanske nakupe ne zaletimo prehitro.
Pri mimovrste=) so pripravili izbor izdelkov v odtenku dveh najbolj trendovskih barv letošnje pomladi – nežni toni odtenka Rose Quartz so prepričljivi, pa vendar pomirjujoči. Ta vedra barva v vaš dom, oblačila in počutje vnese lahen optimizem, cvetočo energijo in ljubko zardelost. Serenity  prinaša transcendentno modrino, ki nas obda z mirnostjo, zračnostjo in občutkom povezanosti.

The North Face nahrbtnik W Jester
nahrbtnik
Športni nahrbtnik je idealen spremljevalec pri vsakdanjih sprehodih ali na poti v službo (https://www.mimovrste.com/).

Apple GSM telefon iPhone 6s 128GB

mobi

GSM telefon Apple iPhone 6s je zelo zmogljiv telefon, z A9 čipom, 2 GB RAM pomnilnika, 128 GB prostega prostora za shranjevanje ter 12 MP iSight kamero, ki vam omogoča, da zajamete odlične fotografije (https://www.mimovrste.com/).

Dnevnik Crea

beleznica

Eleganten dnevnik Crea bo poskrbel, da boste z vsemi obveznostmi in dogodki vedno na tekočem (https://www.mimovrste.com/).

BigFish zložljivo kolo Carnielli

kolo

Kolesa vam odslej ne bo potrebno več puščati zunaj, saj ga lahko preprosto zložite in shranite v notranje prostore. Kolo ima vse značilnosti nezložljivih mestnih koles, z njimi pa je primerljiva tudi njegova hitrost (https://www.mimovrste.com/).

Kettler kolebnica z utežjo

kolebnica

Vsestranski pripomoček: uporabljate ga lahko tako za ogrevanje telesa pred vadbo kot pri igranju v naravi (https://www.mimovrste.com/).

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si