Pomlajevalna linija, ki je navdušila Monico Bellucci


Monica Bellucci, za številne najlepša ženska na svetu, je postala nov obraz linije za nego obraza NIVEA Hyaluron CELLular Filler. Kampanja je delo francoskega režiserja in fotografa Bruna Avelilana, Monica pa v njej navdihuje ženske, da mladost izvira iz njih samih.

NIVEA je bila vedno del njenega življenja
“NIVEA je bila vedno del mojega življenja, saj so po njenih izdelkih posegali moji družinski člani – tako je NIVEA še danes sestavni del moje lepotne rutine,” je povedala Monica Bellucci in dodala: “Zelo sem ponosna, da sem lahko del tega genialnega projekta, saj kampanja opogumlja ženske, da se počutijo mlade od znotraj – ravno notranja lepota nas namreč dela lepe tudi na zunaj.”

Naj smo si še tako različne, vse si želimo imeti lepo kožo brez gub
Ženske moramo dandanes zelo spretno vijugati med vsemi obveznostmi. Vsak dan so pred nami številni izzivi, na katere moramo biti ves čas osredotočene. Načrtovati moramo vsako minuto življenja, da lahko opravimo vse naloge v službi in doma. Naši urniki so prenatrpani, vse to pa se odraža tudi na naši koži.
Čeprav smo si različne in da so nam v veselje različne stvari – nekatere prisegamo na šport, druge na dobro večerjo ali ogled gledališke predstave s prijateljicami, nam je ena lastnost skupna – vse si želimo, da bi imele lepo, negovano in čvrsto kožo brez gub.

Notranja lepota potrebuje podporo
Naravno lepa Monica Bellucci nadgrajuje notranjo lepoto z novo linijo NIVEA Hyaluron CELLular Filler, ki dokazano spodbuja proizvodnjo koži lastne hialuronske kisline in koži lastnega kolagena. S svojo inovativno formulo pomaga ženskam, da se v svoji koži počutijo dobro in samozavestno. Linija NIVEA Hyaluron Cellular Filler naredi kožo mladostnejšo, čvrsto, sijočo in napeto, gube pa se občutno zmanjšajo.

Zakaj je hialuronska kislina tako pomembna?
Hialuronska kislina je eden izmed ključnih elementov naše kože, na sebe veže vodo in jo zadržuje v koži. S tem skrbi za njeno hidracijo in spodbuja proizvodnjo kolagena, v telesu deluje kot antioksidant, in kožo ščiti pred škodljivim delovanjem prostih radikalov. Rezultat je mladostna, čvrsta in naravno sijoča koža.

14-dnevni tretma NIVEA Hyaluron CELLular Filler
14-dnevni tretma NIVEA Hyaluron CELLular Filler vsebuje kar petkrat več hialuronske kisline, največ med vsemi NIVEA izdelki za nego kože na obrazu. NIVEA priporoča, da vsebino ampule nanesemo zjutraj in zvečer, nato nego nadaljujemo z dnevno ali nočno kremo iz linije NIVEA Hyaluron CELLular Filler.  Koža bo globinsko hidrirana, gube zmanjšane, koža pa vidno bolj čvrsta. V paketu za 14-dnevni tretma sta dve ampuli, vsaka zadostuje za 7 dni. Za nanos je dovolj že kapljica, ampulo pa lahko po vsaki uporabi zapremo.

 

 

 

 

 

 

 

Glavna urednica GRAZIE Špela Štamol, lepotna in izvršna urednica Katarina M. Bajt in modna urednica Tesa Jurjaševič že preizkušajo novo linijo. Kaj bodo o njej povedale, pa izveste v novi številki GRAZIE. 😉

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si