Pomlajevalna metoda, ki se je poslužuje Kim Kardashian

Revolucionarna pomlajevalna metoda – Zlati koktajl za kožo

Postopek, imenovan AQUAGOLD® fine touch™, je novost na trgu estetskih postopkov in spada med izjemne, revolucionarne metode. Svetovno popularnost je temu postopku dala Kim Kardashian, ki s pomočjo tega postopka vzdržuje mladostni videz in sijaj svojega obraza. Zlati koktalj, ki pronica v kožo, zapira pore, zmanjšuje rdečino kože, izenačuje tonus in strukturo kože ter vpliva na pomlajevanje.

 

Kim Kardashian

 

AQUAGOLD® fine touch™ predstavlja prvi postopek, pri katerem so zdravilne in druge učinkovine lahko zanesljivo in direktno vnesene v kožo, in ne na ali pod njo.

Učinek v kožo vnesenih snovi traja nekaj mesecev, učinek samega “mikroinjiciranja” in s tem pomlajevanja kože pa je dolgotrajen, kar lahko še najlepše opazujemo pri izboljšanju poakenskih in drugih brazgotin. Ker se učinki idealno dopolnjujejo, jih je smiselno redno ponavljati.

 

Zlate iglice vnašajo mladost

Zlati koktalj za mladost kože je estetski postopek, ki omogoča sijoč in mladostni videz na zelo preprost način. S posebnimi mikro tankimi zlatimi iglicami izkušen dermatolog povsem neboleče vnese v kožo vrhunske sestavine za pomlajevanje kože in na ta način omogoči zmanjšanje por in rdečice kože, na ta način se izboljšata tudi tonus in struktura kože.

Drobni vbodi zlatih iglic kožo vzpodbujajo, da tvori nova kolagenska in elastična vlakna, ob tem se sproščajo pomembne snovi, ki prispevajo k pomlajevanju in zaviranju staranja, kot so rastni faktorji. Postopek lahko opravi samo izkušen strokovnjak.

“Ponosni smo, da vam lahko ekskluzivno v Dermatologiji Metka Adamič ponudimo zlati koktalj za mladost vaše kože. AQUAGOLD® fine touch™ je najsodobnejši estetski postopek, ki nam omogoča sijoč in mladostni videz kože doseči na enostaven način, v kratkem času in brez potrebe po dodatnem okrevanju.

Gre za patentirani postopek, ki z uporabo kot las tankih 24-karatnih iglic omogoča, da na neboleč način vnesemo v kožo na idealno globino 600 mikronov mešanico najsodobnejših pomlajevalnih snovi. Kaj bomo pri določeni osebi vnesli, se odločamo glede na stanje njene kože in morebitne težave, ki jih ima oseba s svojo kožo obraza, vratu, dekolteja ali kateregakoli dela telesa,” je povedala dermatologinja prim. mag. Metka Adamič, dr. med.

24 K iglice AQUAGOLD® fine touch™, ki omogočajo vnašanje omenjenih snovi v določeno globino kože (spodnji del povrhnjice in zgornji del usnjice), so tanjše od človeških las. Kanali v iglah omogočajo rastnim faktorjem, botoksu ali/in hialuronski kislini, kolagenu, vitaminskim serumom … enostaven in zanesljiv ter enakomeren prehod v kožo.

 

Sestavine zlatega koktajla

Koktajl, ki ga med postopkom varno in enakomerno vnašamo v kožo, lahko vsebuje katerokoli mešanico navedenih snovi:

Hialuronska kislina je mehka, gelu podobna snov, ki nase veže vodo in tako omogoča koži bogato hidracijo. Na ta način vidno izboljša čvrstost, elastičnost in mehkobo kože na vseh predelih, kjer jo injiciramo.

”Botoks” – v tem primeru gre za najsodobnejši način uporabe botulinskega toksina v obliki “mikro botoksa”; uporabimo močno razredčen botoks, ki ga vnesemo v usnjico (in ne v mimično mišico), ob tem omogoča krčenje kožnih por, zmanjšanje rdečine, pretirane mastitve, znojenja … Zagotovo je to odlična rešitev za vse, ki jim razširjene pore predstavljajo velik problem.

Rastni faktorji, ki se nahajajo v naši lastni plazmi, obogateni s trombociti, stimulirajo kožo k tvorbi novih kolagenskih vlaken, omogočajo celjenje kože po laserskem posegu, izboljšajo videz poakenskih brazgotin in glajenje drobnih gub, izboljšajo videz strij … Injiciranje lastne, s trombociti obogatene plazme (PRP), sodi dandanes med najbolj učinkovite postopke za zdravljenje moške plešavosti in nekaterih drugih oblik izpadanja las. Vnašanje PRP v kožo s pomočjo drobnih 24K iglic je zaradi dodatne stimulacije še posebej učinkovito.

 

Neboleči postopek

Postopek je neboleč, koža je na tretiranih predelih takoj po posegu blago pordela, sijoča, gladka. Opravi ga lahko samo izkušen strokovnjak z znanjem tako o sestavi kože, njenih potrebah in morebitnih bolezenskih stanjih, kot tudi o delovanju vnesenih sestavin.

Prebadanje kožne površine z drobnimi 24K iglicami predstavlja varen in natančno kontroliran način ustvarjanja drobnih kanalčkov v koži, skozi katere lahko izbrane snovi pronicajo v plasti kože, kjer omogočajo svoje optimalne učinke. Obenem pa zaradi drobnih, prostemu očesu nevidnih ranic v koži, povzročijo intenzivni odziv tkiva v okolici tako, da vzpodbudi tvorbo novih kolagenskih in elastičnih vlaken ter rastnih faktorjev in drugih snovi, potrebnih za obnovo kože in njen mladostni videz.

 

Kim Kardashian je nad rezultati navdušena

Postopek estetskega postopa Aquagold je preizkusila tudi Kim Kardashian in celoten postopek objavila na spletnih straneh YouTube. O tem, kako zadovoljna je bila, je delila tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih.

 

Postopek izvajajo samo v Dermatologiji Metka Adamič

Dermatologinja prim. mag. Adamičeva je na področju estetske dermatologije in laserske kirurgije pridobila številne mednarodne ter domače certifikate in priznanja. Svoje strokovno znanje s teh področij uporablja za obravnavanje širokega spektra težav, od različnih kožnih bolezni, nepravilnosti do starostnih težav s kožo.

Za svoje paciente želimo le najboljše. Zato sodelujemo le z najboljšimi, pa naj bodo to napredna tehnologija, najnovejše medicinske naprave ali naši nadarjeni sodelavci,” je dolgoletni moto prim. mag. Metke Adamič, dr. med.

prim. mag. Metke Adamič, dr. med.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si