Pomoč za najbolj suho kožo

S suho kožo se v zimskih mesecih bori večina izmed nas, a še posebej so izpostavljeni tisti, ki trpijo za bolezenskimi stanji suhe kože, kakršna je luskavica. Blagovna znamka Eucerin, ki je znana kot reševalec problemov kože, del svoje ponudbe namenja tudi ljudem s tovrstnimi težavami. Obolenja za luskavico ali psoriazo so imunsko pogojena in neozdravljiva, zato je pomoč za lajšanje simptomov zelo dobrodošla. Za kožo, ki trpi zaradi luskavice, je značilna suhost in kožne spremembe pokrite s srebrnkastimi luskami, ki jih pogosto spremlja tudi močno srbenje.
Eucerin nudi lokalno lajšanje simptomov z izdelki, ki intenzivno navlažijo in pomirijo suho kožo, izboljšajo hidratacijo in vsebnost vode v roženih plasteh in izboljšajo barierno funkcijo kože.

Eucerin_COMPLETE_REPAIR_intenzivni_losjoni_10_urea

Eucerin Complete Repair losjon za bogato nego z 10% uree za zelo suho, srbečo in luskavo kožo je lahek, a zelo učinkovit losjon za telo, ki poskrbi za globinsko navlažitev in pomiri hrapavo, napeto in suho kožo. Vsebuje edinstveno in zelo učinkovito kombinacijo naravno prisotnih spojin, ki odpravljajo več glavnih dejavnikov za pojav suhe kože: urea in drugi naravni vlažilni faktorji vežejo vlago in vlažijo zgornje plasti kože; ceramid-3 okrepi naravno zaščitno bariero kože, da prepreči izgubo vlage zaradi izhlapevanja in prodiranje dražilnih snovi, ki povzročajo vnetje in srbečico; glukoglicerol pa obnovi naravno mrežo za porazdelitev vlage v globljih plasteh kože, da izboljša naravno prehajanje vlage navzgor v zunanje plasti, kar zagotavlja dolgotrajno vlaženje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si