Pop – Upstart: Cup of Tea

Na pop – upstart dogodku se je predstavila oblikovalka Tea Gorič s svojim pohištvom Cup of Tea

Maribor – Projektna pisarna Centra za kreativnost (CzK) v Mariboru je v okviru pop-up dogodkov, na katerih vsak mesec svoje izdelke predstavljajo in prodajajo slovenski oblikovalci iz različnih področij kreativnega in kulturnega sektorja, gostila ustvarjalko Teo Gorič, ki je obiskovalcem predstavila svoje pohištvo in drugo notranjo opremo.

Tea Gorič je zasnovala blagovno znamko pohištva in notranje opreme Cup of Tea. Staremu pohištvu daje novo življenje in ponuja žametne, kvačkane ali pletene okrasne izdelke, ki so ročno narejeni.

Mariborska oblikovalka prenovljenega pohištva in ročno izdelanih žametnih, kvačkanih ali pletenih izdelkov, je prvič do sedaj v tako širokem obsegu in celostno predstavila svojo blagovno znamko. Projektna pisarna Centra za kreativnost na Partizanski cesti 11 se je začasno spremenila v lep pastelni butični salon predelanih starih stolov ter raznih izdelkov za dom.

Tea je na dobro obiskani predstavitvi govorila o svojih začetkih, svojem delu in želji po lastni trgovini in širjenju na tuj trg. Povpraševanje po starih stolih, z ljubeznijo prenovljenih in s pridihom sodobnega, je bilo v četrtek in petek veliko, posebej je potrebno tudi poudariti, da so bili vsi izdelki na voljo po posebnih ‘Pop-Upstart’ cenah.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si