Pop-upstart v Mariboru: Nimaš izbire in We Are Lena

Februarski pop-upstart v Mariboru: Nimaš izbire in We Are Lena

Center za kreativnost (CzK) v Projektni pisarni Maribor nadaljuje z nizom dvodnevnih pop-up dogodkov, kjer vsak mesec svoje izdelke predstavljajo in prodajajo slovenski oblikovalci iz različnih področij kreativnega in kulturnega sektorja. Tokrat se bosta predstavila kolektiv mladih ustvarjalcev Nimaš Izbire ter sveža in odbita znamka oblačil We Are Lena.

Predstavitev se bo začela z uvodnim pogovorom z ustvarjalci in posebnimi gosti,

v četrtek, 14. februarja 2019, ob 18. uri v Projektni pisarni CzK Maribor (Partizanska cesta 11).

Pop-up trgovina bo odprta vse do 22. ure, v petek, 15. februarja, pa med 10. in 18. uro.

Izdelki bodo oba dneva na voljo po posebnih cenah.

 

We Are Lena je fiktivna tvorba, katere zgodba izhaja iz ljubljanskih podzemnih katakomb. Ustvarjena je bila ob spontanem napenjanju nevroloških povezav svojih mam Tjaše Pezdirc in Eve Slana. Manifestira se v oblekah, tokrat pa je začinjena tudi z novo kolekcijo. Edinstvene lastnosti znamke se kažejo v kombinaciji odštekanosti, barv in trendovskih potiskov; združuje jih Lena, dekle iz logotipa, ki pooseblja znamko. Lena tako pomeni ščepec norosti, žličko zabave in kanček odbitosti, ki popestri garderobo tako mladim kot tudi mladim po srcu.


Nimaš Izbire
je eden najmlajših operativnih kolektivov brsteče slovenske alternative. Skozi eksperimentiranje na področjih ulične mode, klubske scene in vizualnih umetnosti njegovi člani sproti spoznavajo teren s prizadevanjem za usmerjanje energije v kreativnost in z uresničevanjem svoje izbire. Na dogodku bodo v spremstvu avdiovizualne instalacije, zasnovane za KROM dogodek 9. februarja v ljubljanskem klubu K4, premierno predstavili nekaj kosov svojih oblačil.

Nimaš izbire

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si