Popoln par za popoln pogled!

V mesto je prispel vznemirljiv neznanec, najmočnejši zaveznik drznega videza oči, resnični džentelmen, ljubitelj pogumnih videzov in ogromnih, kot oglje črnih trepalnic. Monsieur Big ima vse, kar si ženska lahko zaželi … Ponuja neverjeten učinek, največji možen občutek ugodja, ponuja dolgotrajen učinek XXL trepalnic v samo eni potezi.

Monsieur Big, najnovejši dragulj v Lancômeovi kolekciji maskar, je prava sopomenka za eksces! “Neukrotljiva moč in eleganca sta zapisani v mojih genih. V tem ni nič čudnega, ustvarjen sem za ustvarjanje XXL trepalnic.” V čem je skrivnost tega izdelka? V kombinaciji valovite krtačke in formule, ki v trenutku poveča volumen.


Monsieur Big je pravi profesionalec za ustvarjanje videzov s trepalnicami, črnimi kot oglje, tudi zaradi formule, obogatene z intenzivnimi pigmenti, ki ujamejo in odsevajo svetlobo … Zato ne preseneča, da je 92 % uporabnic izjavilo, da je barva maskare neverjetno črna. Kaj pa Monsieur Big pravi o tem? “Morate me preizkusiti in vse vam bo jasno … BIG predstavlja do zdaj neznan odtenek črne!”

 

A ne le maskara, ponudba izdelkov Monsieur Big je ustvarjena, da ustvarja nepozabne videze in skupaj tvori popolno kombinacijo. Tukaj so še štirje odtenki izdelka Monsieur Big Brow, ki v razponu od modre do barve ebenovine oblikujejo in prekrivajo nepravilnosti na obrveh, medtem ko osvetljevalec predel okrog oči ovije v sijočo svetlobo, in prožen tuš za oči Bold Black Big Liner, ki elegantno drsi ob robu trepalnic ter pri tem pušča intenzivno črno črto, ki privlači poglede. Z zelo natančno konico tuša je mogoče v trenutku ustvariti točno takšen mačji videz oči, kakršnega želite.

Ambasadorka Monsieur Big je Američanka Taylor Hill. Z maskaro je doživela ljubezen na prvi pogled. “Midva sva popoln par!” je dahnila in ponosno zapozirala z razpoznavnim Big “beauty lookom”, ki ga sestavljajo izjemno dolge trepalnice, črne kot oglje, popolno oblikovane obrvi in kanček osvetljevalca.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si