Popolna decembrska “instafotka”

 

Družbena omrežja so postala del našega vsakdana in instagram že dlje časa ni instant, pač pa tam objavljamo skrbno izdelane fotografije. Zbrali smo tri preproste trike, kako narediti izstopajočo decembrsko instafotko, ki vam bo zagotovo polepšala feed.

Ideja
Nimate ideje, kaj fotografirati? Decembra motivov res ne manjka – vse od prekrasno okrašene smrečice, romantično pobeljene pokrajine in nešteto drobnih prazničnih detajlov. Fotografirate lahko tudi lično zložen najljubši styling, ki mu dodate praktični okrasni element, na primer maskaro (priporočamo Max Factor Lash Crown, ki ima čudovito geometrično držalo v zlati barvi) ali pa senčila in šminke Bobbi Brown, ki imajo že sama po sebi “instagramabilno” embalažo. Krasno embalažo, ki popestri tovrstne fotografije, imajo tudi priljubljene maske GlamGlow, ki so odlične za vašo kožo, dodatni plus pa je to, da jih lahko uporabite kot dekoracijo na istafotkah. Dodajte še klasičnega decembrskega spremljevalca – lak za nohte v rdeči barvi (laki O.P.I. imajo poleg krasnih odtenkov tudi zanimiva imena) in fotografija bo z malo obdelave popolna za objavo.

Barve
Poleg privlačnosti same fotografije najbolj zavzeti tudi skrbno načrtujete svoj feed in skrbite za celovito barvno podobo. Trenutno so zelo priljubljeni beli in pastelni odtenki, ki pa jih lahko v decembrskem času popestrimo z barvo, ki je v tem času osnovna izbira – zlato. Izberite kakšen zlat in vizualno privlačen detajl, kot so na primer lepotni pripomočki. Zagotovo katerega izmed njih že imate: parfuma Paco Rabanne Lady Million in Dolce & Gabbana The One imata zelo zapeljivi embalaži, lahko pa si izposodite partnerjevega Bruno Banani Man’s Best. Prav vam lahko pride tudi maskara Rimmel Wonder’full ali pa elegantne šminke Esteé Lauder Pure Color Love.

Fotografiranje
Priporočamo, da fotografirate pri naravni svetlobi, brez direktnega sonca. Če želite priljubljeno belo podlago, pa nimate nič primernega, kar bi lahko dali k oknu za podlago, kupite bel šeleshamer, ki ga lahko tudi večkrat uporabite. Tudi bele puhaste odeje lahko služijo kot odlične podlage! Za dobro fotografijo pa ne potrebujete dragih fotoaparatov, danes odlične fotografije ustvarjajo pametni telefoni, še posebej izstopa novi Huawei Mate 10 Pro, ki je kamero razvil v sodelovanju z legendarno Leico.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si