Popolno decembrsko ličenje

Dodobra smo že zakorakali v bleščeči december, ki je v znamenju zabav, na katerih želi vsaka grazia zablesteti. V prazničnem času se marsikatera ženska pogosteje naliči bolj opazno in več eksperimentira z barvami in dodatki, kot so umetne trepalnice.
Z vami delimo nekaj nasvetov za praznično ličenje priznane umetnice ličenja Tine Fabjan.

 

Brezčasen trend

 

Poudarjene ustnice z resnično opaznim rdečilom povzdignejo sicer minimalistično ličenje na višji nivo, zato se ne bojte šmink močnejših barv. Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, pravi, da je pri izbiri rdeče šminke, ki je decembrska klasika, pomembno, da izberete pravi odtenek zase: “Pazljive bodite tudi pri nanašanju, po potrebi uporabite črtalo za ustnice kot podlago, da se šminka ne bo ‘razlivala’.”
Odlične šminke imajo blagovne znamke najrazličnejših cenovnih razredov, zato pobrskajte in najdite takšno, ki vam bo vlivala samozavest in se boste z njo dobro počutili. Priporočamo Esteé Lauder Pure Color Love Lipstick, Bourjois Rouge VELVET the Lipstick in Bobbi Brown Luxe Lip Color.

S kovinskimi odtenki ne boste zgrešili


Vaše oči naj zasijejo v kovinskih odtenkih. Izberite kremna ali suha senčila s kovinskim sijajem, ki so zelo enostavna tudi za tiste, ki niste zelo vešče v ličenju – priporočamo paletko senčil IsaDora Golden Edition Eye Shadow Palette. Senčilo lahko na veke nanesete kar z blazinicami prstov in nežno zabrišete prehode. Zaradi krasnega kovinskega leska lahko uporabite zgolj eno barvo, oči pa dodatno poudarite s črnim črtalom – nov Rimmel Wonder Wing Liner vam bo omogočil zarisati popoln cat-eye videz.
Pika na i pa bodo vaše trepalnice, pravi Tina: “Več kot je nanosov, večji je tudi volumen, a je potrebno upoštevati nasvete proizvajalca, da bo učinek dober in da bomo zadovoljne z izgledom ter seveda s samim izdelkom.” Tinina najljubša maskara je Max Factor Lash Crown, nam pa sta všeč še čisto novi Clinique Lash Elevating Mascara in Rimmel Wonder’Fully Real.
“Vedno znova poudarjam, da so obrvi okvir obraza, zato jih primerno poudarite,” je v smehu povedala Tina, ki priporoča uporabo Max Factor Brow Shaperja ter Bourjois obarvanega gela za obrvi Brow Design.

 

 

 

 

 

Še zadnji detajli pred odhodom


Ne pozabite na podrobnosti, kot so nohti – zagotovo boste popoln odtenek zase našli v bogati ponudbi lakov O.P.I., ki slovijo po svoji obstojnosti in zabavnih poimenovanjih odtenkov. Še kapljico parfuma (priporočamo Hugo Boss The Scent Intense, Dolce&Gabbana The One in Paco Rabanne Lady Million) in že ste nared za zabavo!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si