Poročna sezona 2021 prinaša nove trende  

Letošnja, bolj okrnjena, poročna sezona se bliža koncu in zato poročna industrija ter načrtovalci porok že napovedujejo trende za novo sezono. Ti se spreminjajo skoraj vsako leto, a nekateri se, z manjšimi spremembami, lahko obdržijo dlje časa.

Kako organizirati  svoj najlepši dan, da boste prihodnje leto zares v trendu?

V letu 2021 bodo kraljevale predvsem majhne poroke. To je po eni strani zagotovo posledica trenutne situacije, v kateri se je znašel svet in hkrati posledica želja zaljubljenih parov, katerim so vedno bolj blizu intimne in sproščene poroke. Na majhnih porokah prvemu poljubu prisostvujejo ožji člani družine in najbližji prijatelji, poročne lokacije za majhne poroke pogosto sprejmejo le do 40 ljudi.

Trendi narekujejo tudi okolju prijazne poroke. To pomeni, da se pari na poročnem slavju izogibate nepotrebnim dekorativnim elementom, ki so pogosto iz okolju neprijaznih materialov, npr. plastične slamice za pijače. Super alternativa za njih so papirnate slamice. T.i. eko poroko nadgradite z lokalno pridelano sezonsko hrano, pri izbiri pijače pa se osredotočite na lokalne vinarje in pivovarje, ki jih z izbiro tudi podprete pri njihovem trudu in delu.

In ker pri poroki že dolgo ni več pomemben samo obred, prvi poljub in prvi ples, poskrbite tudi za dobro počutje svatov. Animirajte jih s številnimi kotički za udobno posedanje, za fotografiranje in igro ter dodajte še samopostrežne bare s sirnimi narezki, pijačami in sladicami. Dogajanje na poroki boste tako zagotovo popestrili.

Cvetlično dekoracijo bodo v novi poročni sezoni zaznamovali razkošni aranžmaji, veliki šopki in če boste dovolj pogumni, tudi suho cvetje. Vse skupaj pa bodo nadgradile dekorativne luči in sveče, ki bodo poskrbele za še bolj romantično atmosfero.

Kaj pa poročne obleke? Neveste se boste odele v obleke z dolgimi rokavi. Za tiste bolj drzne so poročni oblikovalci pripravili tudi dvodelne obleke ali pa hlače. Med barvami poročnih oblek še vedno prevladujejo različni odtenki belih oblek, ženinom pa bodo poleg klasične črne in modre, na voljo še olivno zeleni in rjavi odtenki.

Poročni trendi so tisti, ki na nek način vsaki poročni sezoni začrtajo neke smernice zato se pogovorite s svojim poročnim organizatorjem in vključite kakšnega tudi v vaš dan.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si