Poroka, vino in kulinarika

zlatigric_fotomiranrupar-promirsi_104

Če razmišljate o sanjski poroki ali najlepši lokaciji za bližnje slavje, je Zlati grič zagotovo prava izbira. Ob praznovanju osmega rojstnega dne Vinske kleti Zlati grič bo v Škalcah potekal dan odprtih vrat, ki vabi vse zaljubljene in ljubitelje vina. Za vsak okus se bo našlo nekaj, zato je prijetno preživet dan v objemu zelenih gričev zagotovljen.

Dan odprtih vrat bo v soboto, 8. aprila, pospremila glasba, preizkušanje vin in možnost ogleda razstave »Zlati grič skozi 25 let«. Tekom dneva bodo potekali ogledi vinske kleti, ki je ena izmed najmodernejših v Evropi, ob 13. uri pa bo ogled vodil enolog Sašo Topolšek, ki bo s svojim poglobljenim znanjem in uvidom v vina ponudil edinstveno izkušnjo.

Dogajanje, ki je odprto za vsakogar, pa bo nadgradila poročna ponudba, saj ravno ta najbolj navdušuje v pomladnih mesecih. Zlati grič namreč ponuja organizacijo porok v krasnem ambientu okoliških gričev in dogodek bo postregel tudi s predstavitvijo ponudnikov poročnih storitev: cvetje, nakit, glasba, ličenje, fotografiranje in še kaj se bo našlo.

Več na: www.zlati-gric.si

Foto: Miran Rupar (Promir.si)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si