Poskrbite za brezhiben poletni obraz

NIVEA Micelarna voda 3v1 visual2.

Nanos kozmetičnih izdelkov na obraz zahteva največjo pozornost poleti. Zaradi suhega zraka je potrebna izbira nežnega sredstva za odstranjevanje ličil, ki koži zagotovijo dovolj vsebnosti vode. Micelarna vodica NIVEA 3v1 poleti nadomesti več korakov čiščenja kakor katerokoli drugo sredstvo za čiščenje obraza. Ostanki ličil izginejo, koža pa ostaja mehka in navlažena.

Znamka NIVEA je izdala micelarno vodo 3v1 za vse tipe kože in še posebej za suho kožo. Svojemu namenu najbolj služi ravno poleti, ko se vsak zunanji vpliv veliko hitreje odtisne na koži. Predvsem občutljiv je obrazni del, ki zahteva nežna ličila in blag nanos krem. NIVEA micelarna vodica 3v1 kože ne izsuši in je ne draži, zato tudi ni potrebno nanesti tonika, ki lahko povzroči dodatno razdraženost na koži.

NIVEA micelarna voda 3v1 za suho kožo

NIVEA micelarna voda 3v1 za suho kožo

Pomembno je tudi, da obraz speremo s hladno ali mlačno vodo, saj topla voda poletno kožo le dodatno izsuši. Uporaba micelarne vodice je tako nujna, saj uravnava naravno ravnovesje kože, ki ga telo samo poleti težko vzdržuje.

NIVEA micelarna voda 3v1 za vse vrste kož

NIVEA micelarna voda 3v1 za vse vrste kož

NIVEA je svojo odličnost pokazala z vključitvijo treh sestavin v teksturo vodice, te pa ohranjajo kožo čisto brez koži napornega drgnjenja. Miceli, dekspantenol in mandljevo olje poleg globinskega čiščenja zadržijo vodo zunaj in koži skozi poletje ohranjajo zdrav sijaj. Tako se vlaga zadržuje na obrazu, spodbuja se regeneriranje kože in izboljša sijaj porjavele polti.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si