Poskrbite za magičen vstop v novo leto!

new-years-party

Silvestrsko praznovanje doma je lahko prav tako lepo, magično in posebno kot praznovanje na prostem. Boste tudi vi letos gostili novoletno praznovanje in ste že pod stresom zaradi priprav? Nič ne skrbite! Za vas smo zbrali pet trikov, s katerimi si boste olajšali priprave in s pomočjo katerih boste svoje goste zagotovo navdušili.

Okrasite stanovanje: Božična smrečica ni nujno edini element, ki pričara praznično vzdušje. Poleg svečk, ki jih lahko prižgete v kuhinji in dnevni sobi, lahko prostore okrasite s praznično dekoracijo, ki bo popestrila vaš dom. V bližnjem gozdu lahko najdete veje, ki so odpadle z dreves in z malo domišljije ter minimalističnimi okraski pripravite zanimiv aranžma v vazi, kjer imate navadno sveže cvetje.

novo-leto

Olajšajte si delo: Da ne boste ves dan kuhali, namesto tradicionalne večerje pripravite fondi. Tako boste zgolj pripravili vse potrebno, gostje pa si bodo sami postregli in se ob tem tudi zabavali. Pri fondiju dajte domišljiji prosto pot – poleg mesa in sira pripravite različne pomake, narežite zelenjavo in sadje, zraven pa postrezite primerno vino. Priporočamo Vinsko klet Zlati grič, ki ima pester izbor vin in boste zagotovo našli takšno, ki bo prijetno dopolnilo vaš meni.

David Buzzard D700,

Zaplešite ob dobri glasbi: Dobra glasba lahko poskrbi za prijetno vzdušje, zato že nekaj dni prej pripravite playlisto prazničnih pesmi, ob katerih bo celotna družba z veseljem tudi zapela. Če vam praznična glasba ne ustreza, lahko seveda playlisto prilagodite svojemu okusu.

image

Vzemite si čas zase: Vse imejte pripravljeno že vsaj eno uro pred predvidenim prihodom gostov. Tako si boste lahko vzeli nekaj časa zase, si privoščili sproščujoč tuš ter se v miru uredili. Sproščena in urejena gostiteljica bo občutke prenesla na goste.

magnesia_piskoti

Spijte dovolj vode: Ob vsej hrani in pijači ne pozabite gostom postreči z vodo, da se ne boste v novo leto prebudili z glavobolom in splošnim slabim počutjem. Priporočamo mineralno vodo Magnesia, ki je odlična za hidracijo in primerna za vsakodnevno pitje. Izbirate lahko med gazirano, srednje gazirano in negazirano.

konjiskapenina-vintageTik pred polnočjo je skorajda obvezno odpiranje penine, s katero nazdravimo in drug drugemu zaželimo srečno, zdravo in uspešno novo leto. Naj bo za ta poseben trenutek v vaših rokah vrhunska penina. Priporočamo letniško penino Vintage iz vrhunskega chardonnayja Vinske kleti Zlati grič, ki vas bo z nepozabnim pookusom odpeljala v svet fantazije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: PR, Refinery29, Tablenineteen

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si