Poskrbite za sijočo kožo, lase in nohte še pred poletjem

Slovensko prehransko dopolnilo, ki ga vaši lasje, koža in nohti potrebujejo

Valens Int. d.o.o, vrhunsko slovensko podjetje, specializirano za razvoj in proizvodnjo prehranskih dopolnil, predstavlja novo prehransko dopolnilo Valens Kolagen Premium. Izdelek s prijetnim okusom »pinakolade« je plod slovenskega razvoja in vsebuje edinstveno formulo, ki podpira lepoto od znotraj, kjer procesi staranja nastajajo.

 

Valens Kolagen Premium je inovativno prehransko dopolnilo za lepo in sijočo kožo, lase in nohte, ki ga je razvila skupina strokovnjakov v Šenčurju. Izdelek vsebuje izjemno kakovosten ribji kolagen Peptan® ter Q10Vital® – vodotopno obliko koencima Q10 z visoko absorpcijo, ki klinično dokazano zmanjšujeta gubice ter prispevata k lepši in bolj gladki koži. Obogaten je z vitamini A, C in biotinom ter selenom in cinkom, ki podpirajo zdravje kože, las, nohtov, kosti in sklepov. Valens Kolagen Premium je na voljo v tekoči obliki in vsebuje naravne arome ananasa, kokosa in jabolka, ki mu dajejo zelo prijeten okus.

 

Anda Arko, vodja prodaje in marketinga:

“V Valensu si nenehno prizadevamo za razvoj inovativnih in kakovostnih izdelkov, pri čemer poskušamo upoštevati tudi želje naših kupcev. Dejstvo je, da je staranje proces, ki slej ko prej doleti vse nas in vsi si želimo, da bi se začel čim kasneje. K sreči obstaja veliko načinov, kako ta proces ublažiti in najboljši je vsekakor skrb za lepoto »od znotraj«. Poleg redne telesne aktivnosti je izjemnega pomena zdrava prehrana, ki pa včasih ni dovolj za to, kar telo potrebuje. Dober primer sta ravno koencim Q10 in kolagen, ki ju telo z leti proizvaja vedno manj, s hrano pa ju zelo težko nadomestimo v zadostni količini. V Valensu smo zato združili najbolj kvaliteten kolagen in koencim Q10 na svetu (za slednjega smo pred časom celo izvedli lastno študijo, ki je dokazala pozitiven vpliv rednega uživanja Q10 na kožo) ter mu dodali ključne vitamine in minerale za podporo zdravju kože, las in nohtov. To bogato formulo ponujamo v izdelku Valens Kolagen Premium, ki ima povrh vsega tudi zelo prijeten okus. Prvi odzivi uporabnikov so zelo dobri, vsekakor pa nam je v prid tudi dejstvo, da so vsa naša prehranska dopolnila izdelana v Sloveniji – kupci namreč slovensko kakovost, še posebej pri prehrani, vedno bolj cenijo.”

Valens Kolagen Premium 

 

Vloga kolagena in koencima Q10 v izdelku Valens Kolagen Premium

 

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu ter pomemben gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv. Po 20. letu prične naše telo proizvajati manj kolagena in pojavijo se prvi znaki staranja, ki so najbolje vidni v obliki gubic, upadle kože, krhkih nohtov in tanjših las. Kolagen lahko v telo vnesemo s prehrano (največ ga najdemo v želatini in kostnem mozgu), vendar se le-ta zaradi dolgoverižne strukture relativno slabo absorbira. Valens Kolagen Premium vsebuje hidroliziran ribji kolagen Peptan®, ki ga odlikujeta visoka čistost in izjemna absorpcija. Številne študije, ki so ob rednem uživanju kolagena pokazale odlične rezultate na koži, laseh in nohtih, uvrščajo Peptan® med vodilne znamke kolagena na svetu.

Koencim Q10 je telesu lastna snov, ki sodeluje pri procesu nastajanja celične energije in je nujno potrebna za življenje. Zaradi številnih koristnih učinkov in dolgoletni uporabi v kozmetični industriji mu pravimo kar koencim mladosti. Podobno kot pri kolagenu začne »notranja proizvodnja« koencima Q10 v telesu z leti upadati. Strokovnjaki priporočajo nadomeščanje primanjkljaja z vnosom prehranskih dopolnil, ki vsebujejo koencim Q10 z izboljšano absorpcijo. Valens Kolagen Premium vsebuje Q10Vital®, v Sloveniji razvito vodotopno obliko Q10, ki ima klinično dokazano 4-krat večjo absorpcijo v primerjavi z navadnim Q10.

 

Valens Kolagen Premium. Priporočena maloprodajna cena: 20 EUR.

 

Lastna klinična študija podjetja Valens

Podjetje Valens je v sodelovanju z Inštitutom za kozmetiko VIST dokazalo, da redno uživanje vodotopnega koencima Q10 v dovolj visokih odmerkih pomembno vpliva na strukturo kože. Rezultati trimesečnega uživanja izdelkov s koencimom Q10Vital® so pokazali mladostnejši videz kože, izboljšanje njene čvrstosti ter zmanjšanje gub.

Valens Kolagen Premium je na voljo v lekarnah, nekaterih specializiranih trgovinah in v spletni trgovini www.valens.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si