POSKRBITE ZA UČINKOVITO ZAŠČITO PRED SONCEM TUDI NA MOKRI KOŽI

Da bi učinkovito zaščitili svojo kožo, je pomembno, da uporabite preizkušene izdelke za zaščito pred UVA in UVB žarki. Zelo pomembno je tudi, da so izdelki enostavni za nanos v vseh okoliščinah, saj je to pomemben dejavnik, da boste izdelek dejansko redno uporabljali. Na splošno velja, da izdelki za zaščito pred soncem postanejo manj učinkoviti, če jih nanašamo na mokro kožo, saj se sperejo z vodo. Iz tega razloga je La Roche-Posay prepoznal potrebo po razvoju povsem nove formule in strukture izdelka, pri čemer ga je gnala vizija, da mora izdelek izpolnjevati štiri osnovna merila: učinkovitost, stabilnost, prozornost in hidrofobnost. Tehnologija WET SKIN združuje vse našteto in gre še korak dlje od osnovnega sistema filtrov.

 

 

ANTHELIOS XL WET SKIN GEL SPF 50+  zagotavlja zelo visoko zaščito obraza in telesa. Idealen je za šport in aktivnosti v vodi, saj je vodoodporen in učinkovit tudi na mokri koži. Zahvaljujoč sistemu 6 filtrov MEXORYL XL je posebej zasnovan za kožo, ki je občutljiva na sonce. Nudi visoko učinkovitost proti UVB in UVA žarkom v minimalistični formuli.

 

 

 

 

 

 

ANTHELIOS DERMO PEDIATRICS WET SKIN GEL-MLEKO SPF 50+  nudi zelo visoko, fotostabilno UVA/UVB zaščito širokega spektra, ter zagotavlja optimalno zaščito pred UVA žarki zahvaljujoč patentiranemu sistemu filtrov v kombinaciji s termalno vodo La Roche-Posay, ki pomirja in deluje kot antioksidant. Občutljiva otroška koža je zaščitena pred opeklinami in poškodbami celic, ki so posledica UV žarkov. To je še posebej koristno za otroke, ki ves čas tečejo po plaži, ki so mokri od morja, bazena in bi jim starši morali znova nanašati izdelek za zaščito pred soncem. Zdaj lahko to storijo, ne da bi jih morali najprej posušiti. Ne pozabite pa, da otrok do 3. leta starosti ni priporočljivo izpostavljati soncu.

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si