Poskrbite zase, poskrbite za svojega otroka

Tako kot celotno žensko telo tudi koža v času nosečnosti doživi številne spremembe. Koža lahko postane suha in srbeča (predvsem na predelu trebuha), lahko se pojavi hiperpigmentacija, zelo pogoste so tudi strije.  Te nastanejo, ker kolagenska in elastinska vlakna pod vplivom raztezanja kože popustijo in počijo, njihov nastanek pa je pogojen tudi z gensko zasnovo posameznice.

Kaj lahko storite?

Da bi omilile ali celo preprečile degenerativne spremembe na koži, ki jih kasneje ni več moč odpraviti, sledite dvema preprostima napotkoma: kožo začnite negovati pravočasno čim prej v nosečnosti in pravilno izberite negovalne izdelke, ki morajo biti kvalitetni ter varni za mamo in za otroka.

Zakaj bi izbrale Natali?

– Ker pomaga preprečevati nastanek strij in ublaži videz že obstoječih.

– Ker kožo nahrani, krepi in izboljša njeno elastičnost.

– Ker ima brezvodno sestavo in vsebuje izključno naravne sestavine (karitejevo, kakavovo, kokosovo, mangovo maslo; olje jojobe in ognjiča, E-vitamin, eterično olje laškega smilja).

– Ker je dermatološko testirano in nosilec certifikata AromaCert Care.

– Ker jo lahko uporabite tudi za regeneracijo kože po nosečnosti in za nego nežne otroške kože.

Za vse nosečnice in ženske, ki načrtujejo nosečnost pa velja tudi: ko negujete svojo kožo, poskrbite  za svoje dobro počutje – in če se boste dobro počutile ve, je to dobro tudi za vašega otročka.

Za brezplačni vzorček mazila Natali pokličite na 059 050 051. Natali naročite v spletni trgovini www.favn.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si