Pospravite svojo garderobno omaro v 5 minutah!

diana-elizabeth

Vas situacija v vaši omari spravlja v obup, saj se v njej preprosto ne znajdete več, želeni kos iščete in ga ne najdete, pred očmi pa se vam neprestano kažejo kosi, v katerih se ne počutite dobro, so strgani ali ponošeni in za katere upate, da bodo nekoč spet v modi ali boste dovolj fit za njih. Vzemite si 5 minut, sledite sledečim šestim korakom in dovolite, da vaša garderobna omara ponovno zadiha!

Čevlji: Jih niste obuli že vsaj pol leta, čeprav je bilo mnogo situacij, ko bi jih lahko? Niso udobni ali v trendu? Morda malenkost premajhni ali preveliki? Če so to razlogi, zaradi katerih jih niste obuli že vrsto let, jih najverjetneje nikoli ne boste.

Jeans, krila in hlače: V kolikor se v njih ne počutite udobno, je odgovor znan – ADIJO!

Poškodovani in umazani kosi: Če takšnih oblačil ne boste popravili v enem tednu, jih očitno ne pogrešate in ne potrebujete. Čao!

ahr0chmlm0elmkylmkzzmy5hbwf6b25hd3muy29tjtjgymxvz2xvdmlulxvzzxitaw1hz2vzlxbyb2qlmkzuyxrpdmutcg9zdc1pbwctms0znzixltu4mgu1mtkxztcwodm

 

Spodnje perilo: Znebite se vsega, kar je zbledelo ali natrgano. Perilo je osnova za dobro in zapeljivo počutje in ne dovolite si, da vam nekaj krpic uniči dan.

Podvojeni kosi: Imate en kos v večih barvah, v resnici pa nosite le enega? Obdržite le slednjega, drugo pa podarite naprej.

V splošnem: Če si v trenutku pospravljanja ne predstavljate, da bi določen kos oblekle za vsaj nekaj priložnosti v prihajajočih mesecih, se ga preprosto znebite. Ne boste ga pogrešali!

Foto: Diana Elizabeth

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si