Postani del sončne verige

Znana modna influencerka in voditeljica podcasta Camille Charrière ter The Frankie Shop sta združila moči in skupaj ustvarila ekskluzivno majico z z namenom širjenja pozitivega duha in za pomoč ljudem v stiski.

Enobarvna majica, s poudarjenimi rameni- verjetno je ni posameznice, ki na Instagramu ni zasledila ti. “mucle” majice spletne trgovine The Frankie Shop, ki je obnorela modni svet in ki jo lahko najdemo na profilu prav vsake prave modne navdušenke. Ena izmed njih je vsekakor Camille Charrière, ki je v sodelovanju z The Frankie Shop zdaj slavno majico predstavila v sončni rumeni barvi, ki je na voljo na spletni strani www.thefrankieshop.com. Kakor nas razveselijo topli sončni žarki, tako tudi Camille in The Frankie Shop upata, da bo sončna majica v naša vsakdanja življenja prinesla žarek topline in veselja, hkrati pa gre 100% del sredstev od prodaje majice organizaciji Rdeči križ.

“V resnici ne gre za zapravljanje denarja in kupovanje novih oblačil, spodbujamo namreč vse, da postanejo del naše sončne verige in na družbenih omrežjih objavijo fotografijo, ki vključuje nekaj rumenega. To je lahko kos oblačila, predmet ali nekaj kar nas navdihuje in s čimer bomo širili veselje.” Za vsako takšno fotografijo označeno z #letthesunchainin hashtagom, bo namreč narejena dodatna donacija Rdečemu križu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si