Potep za strastne, a pametne zapravljivke!

London, kot ga vidijo strastne sledilke modnih trendov.

London, angleška prestolnica, ki v pravem aristokratskem duhu vedno znova navdušuje s pisanimi ulicami, zelenimi parki, bogato umetnostjo in seveda trgovinami na vsakem koraku. Ni čudno torej, da ga marsikdo imenuje kar nakupovalni raj in tako tudi ni bilo preveliko presenečenje, ko ga je podjetje Mastercard izbralo za svojo potovalno destinacijo.

GRAZIA se je tja odpravila na pravi nakupovalni vikend, z dvojnim cappuccinom v eni in debetno Mastercard kartico v drugi roki! Ker je kartica namenjena tako plačevanju v trgovinah kot tudi prek spleta z njo seveda najprej rezerviramo letalske karte in hotel. Prednost kartice je vsekakor v tem, da omogoča velik nadzor nad financami, kar je za nas, prave zapravljivke, vsekakor izjemno pomembna informacija. Čeprav je govora o Mastercardu, namreč kartica deluje kot klasična debetna kartica, torej je denar s kartice trgan takoj, s čimer se v velikem loku izognemo strašljivim (kreditnim) položnicam na koncu meseca! In to nam v Londonu, mestu velikih nakupovalnih skušnjav, pride še kako prav!

Pametne zapravljivke zaupajo Mastercardu

Med sprehajanjem po velikem, bogatem Oxford streetu ali med privlačnimi butiki v soseki Chelsea, lahko namreč, roko na srce, človek kar hitro pozabi na racionalno in premišljeno zapravljanje! Na splošno je London mesto, kjer plačevanja z gotovino skorajda ne poznajo. Od javnega prevoza, kave, restavracij in seveda trgovin, pri večini storitev prevladuje kartično plačevanje, kjer se je nova debetna Mastercard vsekakor izkazala za hitro, varno in predvsem učinkovito plačilno sredstvo in bo tako zagotovo postala stalna spremljevalka na potovanjih Grazijine strastne (a pametne) zapravljivke!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si