Poudarite naravno lepoto in poustvarite sproščeno pariško eleganco!

FALL_SONIA_RYKIEL_BOUTIQUE_PLVGF_SP_US_ASIE_INTER_HD220316

Po sodelovanju pri posebnih izdajah z modnimi oblikovalci Alberjem Elbazom, Anthonyjem Vaccarellom, Jasonom Wujem in oblikovalskim dvojcem Proenza Schouler Lancôme predstavlja še eno presenečenje – presunljivo trendovsko kolekcijo v sodelovanju s Sonio Rykiel, katere ambasadorki sta Daria Werbowy in Alma Jodorowsky. Stil, drznost in inovativnost so ključne besede te posebne kolekcije, ki v popolnosti odraža filozofijo hiše Lancôme: lepota, prežeta s prirojenim občutkom za uglajenost, strastna zaljubljenost v barve, resnična radost do življenja in, seveda, značilen francoski pridih.

2016_02_24_Lancome_SoniaRykiel_KasiaLysikowksa_Shot_01_0143

Lancôme že od samega začetka simbolizira svobodo Francozinj in jo skuša predstaviti svetu. Enak pogled na ženskost – to so svobodni duh, optimizem in radost – ima tudi modna znamka z bulvarja Saint-Germain, Sonia Rykiel. In prav to je bilo usodno – sorodni duši sta doživeli ljubezen na prvi pogled in skupaj oblikovali barvito kolekcijo z vodilom “Upajte si, bodite ustvarjalne in neponovljive: Lancôme in Sonia Rykiel vas vabita, da se poigrate s svojim stilom.”

2016_02_24_Lancome_SoniaRykiel_KasiaLysikowksa_Shot_04_0426

Premišljeno oblikovanje oblačil modne hiše Sonia Rykiel v trenutku poudari pariški šarm. Barve in teksture Lancômovih ličil pa so tako dobro usklajene, da hkrati poudarjajo naravno lepoto in sproščeno pariško eleganco. Pri Francozinjah velja pravilo: manj je več.

2016_02_24_Lancome_SoniaRykiel_KasiaLysikowksa_Shot_02_0240

Parižanke prisegajo na preproste izdelke za ličenje, ki se z lahkoto nanašajo in prilagajajo individualnim potrebam, pri tem pa zagotavljajo izjemno prefinjeni zaključek. Izdelke, ki jim omogočajo, da med vožnjo s taksijem ali pitjem kavice v trenutku spremenijo videz … Zato je Lancôme v sodelovanju s hišo Sonia Rykiel zasnoval izdelke za ličenje, katerih struktura in oblikovanje zagotavljata presenetljivo preprosto uporabo. Več v galeriji:

[sliderpro id=”791″]

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri