Poudarite naravno lepoto in poustvarite sproščeno pariško eleganco!

FALL_SONIA_RYKIEL_BOUTIQUE_PLVGF_SP_US_ASIE_INTER_HD220316

Po sodelovanju pri posebnih izdajah z modnimi oblikovalci Alberjem Elbazom, Anthonyjem Vaccarellom, Jasonom Wujem in oblikovalskim dvojcem Proenza Schouler Lancôme predstavlja še eno presenečenje – presunljivo trendovsko kolekcijo v sodelovanju s Sonio Rykiel, katere ambasadorki sta Daria Werbowy in Alma Jodorowsky. Stil, drznost in inovativnost so ključne besede te posebne kolekcije, ki v popolnosti odraža filozofijo hiše Lancôme: lepota, prežeta s prirojenim občutkom za uglajenost, strastna zaljubljenost v barve, resnična radost do življenja in, seveda, značilen francoski pridih.

2016_02_24_Lancome_SoniaRykiel_KasiaLysikowksa_Shot_01_0143

Lancôme že od samega začetka simbolizira svobodo Francozinj in jo skuša predstaviti svetu. Enak pogled na ženskost – to so svobodni duh, optimizem in radost – ima tudi modna znamka z bulvarja Saint-Germain, Sonia Rykiel. In prav to je bilo usodno – sorodni duši sta doživeli ljubezen na prvi pogled in skupaj oblikovali barvito kolekcijo z vodilom “Upajte si, bodite ustvarjalne in neponovljive: Lancôme in Sonia Rykiel vas vabita, da se poigrate s svojim stilom.”

2016_02_24_Lancome_SoniaRykiel_KasiaLysikowksa_Shot_04_0426

Premišljeno oblikovanje oblačil modne hiše Sonia Rykiel v trenutku poudari pariški šarm. Barve in teksture Lancômovih ličil pa so tako dobro usklajene, da hkrati poudarjajo naravno lepoto in sproščeno pariško eleganco. Pri Francozinjah velja pravilo: manj je več.

2016_02_24_Lancome_SoniaRykiel_KasiaLysikowksa_Shot_02_0240

Parižanke prisegajo na preproste izdelke za ličenje, ki se z lahkoto nanašajo in prilagajajo individualnim potrebam, pri tem pa zagotavljajo izjemno prefinjeni zaključek. Izdelke, ki jim omogočajo, da med vožnjo s taksijem ali pitjem kavice v trenutku spremenijo videz … Zato je Lancôme v sodelovanju s hišo Sonia Rykiel zasnoval izdelke za ličenje, katerih struktura in oblikovanje zagotavljata presenetljivo preprosto uporabo. Več v galeriji:

[sliderpro id=”791″]

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si