Poveži se sam s seboj!

14699893_10154083390455914_1736930285_nBistvo tvoje duše, center tvojega bitja, višja zavest tvojega uma, tam se začne kraljestvo ljubezni in miru.

Ponovna povezava s samim seboj, svojim notranjim bistvom, višjim zavedanjem in resnico … Kako to doseči? Je to sploh mogoče? V svetu, v katerem živimo, smo zasičeni z vsem mogočim: reklame, internet, televizija, radio in vse mogoče programiranje iz vseh mogočih medijev. Večina ves svoj čas nameni za sledenje nerealnim idealom namesto sledenje samemu sebi in svojemu poslanstvu.  Za zadovoljevanje tujih potreb in idealov, saj jih je družba prepričala, da so ti ideali in prepričanja njihova.

Poveži se sam s seboj, bodi iskren do sebe in ugotovil boš, kaj je resnično tisto, kar potrebuješ v svojem življenju, kaj te osrečuje.

V bistvu rabimo zelo malo in naša sreča ter zadovoljstvo ponavadi ne izvirata iz materialnih dobrin. Tako se npr. ženeš in lahko dosežeš vse, kar si si zadal, in zahtevaš vedno več od sebe, si vedno bolj zmeden in nezadovoljen, nesrečen … Nikoli ti ni nič ti dovolj, nikoli nisi sam zase (in za svoje ljubljene) dovolj dober, ne glede na vse dosežke (po družbenih merilih in zahtevah).

Poveži se sam s seboj, odpri oči in izstopi iz tega kolesja. Naj odpadejo vse iluzije ✨

Priporočam ti spodnjo meditacijo: POVEZAVA Z BISTVOM
https://youtu.be/PzCn_J4ZBKc

Tvoja Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si