Pozdrav poletju in ženski lepoti

Konec maja, na nekdanji praznik dan mladosti, smo se ljubiteljice mode in lepote družile pri Robbovem vodnjaku in v butiku FREYWILLE v Ljubljani.

Pozdravili smo poletje in proslavili Venero, boginjo lepote, ki jo je italjanski slikar Botticelli tako čarobno upodobil na eni svojih najprepoznavnejših slik The Birth of Venus. Ta slika pa predstavlja navdih za eno naših najlepših kolekcij na emajliranem nakitu ROJSTVO VENERE – Hommage á Sandro Botticelli.

Prijetno druženje v duhu italijanske filozofije Dolce far niente so popestrile manekenka Aida Muratović, fotograf Tibor Golob, center managerka Citycentra Celje Darja Lesjak, urednici GRAZIE Špela Štamol in Katarina Veselič, vplivnici Daniela Krilić-Korenc in Danica Lovenjak ter mnoge druge iz modnega in lepotnega sveta. Lepotno piko na i je dogodku dal vonj pristnih, naravnih dišav mednarodno priznane znamke L’Erbolario, ki velja za vodilno na italijanskem trgu zeliščne kozmetike. Poletju smo nazdravili s poletnimi koktejli bellini s Martini Proseccoin slaščicami Mini Cafe GolfLjubljana, za cvetočo oazo sredi stare Ljubljane pa je poskrbel šopek.si.

 

* Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

 

Foto: Tibor Golob

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si