Poživite svojo stilsko kombinacijo s pametno uro Bellabeat Time

V današnjem načinu življenja velikokrat tekmujemo s časom: hitimo po opravkih, ki se nikoli ne končajo … Mnoge ženske se dnevno soočajo s številnimi obveznostmi, pri tem pa zanemarjajo skrb za lastno zdravje in dobro počutje. Ne pozabite –  vedno je pravi trenutek, ko lahko začnete skrbeti za sebe, na to pa vas bo spomnila pametna ura Bellabeat Time. Ta pametna wellness ura je posebej zasnovana za ženske, da lahko prav z vsakim korakom skrbijo za svoje zdravje in zaživijo srečnejše in bolj polno.

Na prvi pogled je ura čudovito oblikovana in z brezčasno eleganco, ki jo lahko vključite prav v vsak modni stil, a klasična zunanjost skriva najnaprednejšo tehnologijo, ki je posebej zasnovana za ženske. Time je vrhunski wellness tracker, ki spremlja vaše aktivnosti, spanje, menstrualni ciklus in odpornost na stres, ter daje vpogled v delovanje vaše notranje, biološke ure.

Pametna ura je brezžično povezana z Bellabeatovo mobilno aplikacijo, kjer lahko v realnem času zelo natančno spremljate vse zabeležke, vključno s številom opravljenih korakov in ostale aktivnosti preko dneva, kako dolgo in kvalitetno ste spali, kakšna je vaša trenutna občutljivost na stres in v katerem obdobju menstrualnega cikla ste. Skladno s podatki, vas bo Time opomnil, kaj lahko storite, da bi se počutili bolje – na primer, če dalj časa ne boste aktivni, vas bo opozoril, da je čas, da se razgibate. Če težje prenašate stres, vas bodo umirile meditacije v Bellabeatovi aplikaciji in vam pomagale najti notranji fokus. Z možnostjo spremljanja menstrualnega ciklusa, vam bo izračun ovulacije olajšal določanje plodnih dni in predvidel prihodnji ciklus. To so samo nekatere od številnih funkcij, ki vam omogočajo, da se bolje spoznate in učinkoviteje organizirate svoj vsakdan, da zaživite bolj zdravo, srečno in izpopolnjeno življenje.

S tem vrhunskim pripomočkom vam ne bo treba vsak dan skrbeti za njegovo polnjenje. Time uporablja zamenljivo baterijo, ki zdrži do šest mesecev, zato da ne bi izgubili dragocenih podatkov v nobenem trenutku dneva. Narejen je iz nealergenega nerjavečega jekla, ki je zelo prijeten tudi za občutljivejšo kožo, in je na voljo v dveh različicah – srebrni in rožnato-zlati – njegova prefinjena oblika pa se prilega vsaki priložnosti in stilski kombinaciji. Če želite dodatno osvežiti svoj videz, lahko kovinsko zapestnico ure zamenjate z usnjenim paščkom.

Bellabeatova pametna wellness ura Time daje izrazu ‘dragocen čas’ nov pomen. Uživajte v vsakem trenutku življenja – s stilom!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si