Poznate korejski trik za perfekcijo polti?

Zaradi BB kreme je ERBORIAN zaslovel, ampak CC krema je bila prav tako izrednega pomena … Ženske so jo vzljubile – in zdaj ne morejo več brez nje!

Vsaka ženska ima svoje lepotne trike, a triki Korejk so tako učinkoviti, da so osvojili cel svet! Njihova skrivnost popolne polti je v naprednih »high-tech« večnamenskih formulah z naravnimi sestavinami, ki opazno popravijo nepravilnosti, kožo naredijo naravno sijočo, jo oskrbijo z aktivnimi sestavinami, obenem pa jo negujejo.

GRAZIA predstavlja Erborianovo zvezdo za perfekcijo polti – CC kremo,

ki je takoj postala ikoničen izdelek in ena od prodajnih uspešnic!

 

Krema CC Red Correct

SAMODEJNA KOREKCIJA IN PERFEKCIJA

Barvna korekcija je tehnika, ki so jo Korejke razvile do popolnosti in se je vsakodnevno poslužujejo med nego obraza. Korejke pred pudrom nanesejo izdelke za korekcijo barve: vijolična barva popravi rumene podtone, zelena pa rdečico. Evropejke za njimi ne zaostajajo preveč in vedno raje posegajo po izdelkih za korekcijo polti. In prav tu nastopi Erborian s svojo kremo, ki spremeni barvo in ima pravi wow-učinek!

Že CC krema zagotavlja lepotilno delovanje, ki so ga lahko deležni vsi – podobna je rožnatim očalom, skozi katera je vse videti lepše. Zdaj pa je Katalin razkrila večnamensko kremo za samodejno korekcijo barve, ki je preprosta za uporabo.

 

KAKO UPORABLJATI KREMO CC RED CORRECT?

Naj vas ne zaskrbi – zelena je zaželena! Inkapsulirani pigmenti se med nanašanjem spremenijo v kožno barvo. Na obraz nanesite manjšo ali večjo količino kreme – odvisno, kako močna je vaša rdečica. Uporabite lahko tudi tehniko zoninga in kremo nanesete samo na pordele predele, na primer na lica ali ob nosne kotičke, CC kremo pa na preostale predele obraza. Če pa je pordel ves obraz, kremo nanesite povsod!

 

KOREKCIJA IN NEGA VAŠE KOŽE

Ne pozabite: ERBORIANOVI izdelki so vedno osredotočeni na nego kože. Njihove pametne, inovativne hibridne formule so zasnovane z najbolj tradicionalnimi sestavinami iz korejske farmakopeje.

KREMA CC RED CORRECT je hibridna formula 2 v 1, ki združuje nego in make-up: nemudoma navlaži kožo in korigira rdečico.

Krema CC Red Correct

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si