Poznate svoj odtenek osvetljevalca?

Kot bi vam sonce poljubilo obraz …

 

Osvetljevalec ali t.i. highlighter je v svetu ličenja kot čarobna paličica, ki na obrazu pričara nežen sijaj in poudari le tiste točke, ki jih sončni žarki najbolj obožujejo.

 

 

Z osvetljevalcem lahko dosežemo tudi intenzivnejše obrazne poteze, pri čemer pa moramo biti zelo pozorni, da je nanos tekoče podlage, bronzerja in osvetljevalca usklajen. V nasprotnem primeru se zelo hitro pripeti, da s prekomernim poudarjanjem potez in ključnih točk obraza svoj videz opazno postaramo.

 

Lepotni namig: Kako izbrati pravi odtenek osvetljevalca?

 

Če je vaša polt bleda, skoraj porcelanasta ali z rahlo rumenim podtonom, izberite rožnate in bisernate odtenke. Zlati in bronasti osvetljevalci se bodo popolnoma zlili z rjavim in olivnim tenom kože, medtem ko so barve šampanjca in odtenki breskve namenjeni ženskam z vmesnimi toni polti.

Veliko več trikov in uporabnih tehnik nanosa ”čudežnega” kozmetičnega pripomočka bo v sklopu dm Akademije razkrila ena najbolj priznanih vizažistk Jasna Oklešen. Ne zamudite čudovite lepotne izkušnje! Prijave potekajo tukaj.

 

Utrinki iz preteklih delavnic dm Akademije so na voljo v spodnjem video posnetku.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri