Poznate svoje ”lepotne” barve?

Lepota je navdihujoča, individualna in poživljajoča

 

 

Ko se počutimo lepe, smo takšni tudi videti. Ličila morajo biti preprosta in nas ne smejo povsem spremeniti. Zvesta morajo biti naravnemu videzu. Enostavna za uporabo in nanos ter takšna, da jih z lahkoto vzljubimo.

 

OnColour je linija privlačnih izdelkov za ličenje, ki ponuja živahne barve, s katerimi boste poživili svoj videz. Razvajajte se z ličili za obraz, oči, ustnice in nohte. Živahnim barvam, kakovosti in prijaznim cenam se je res težko upreti.

 

Predstavljamo vam novo, privlačno linijo ličil, ki so bila ustvarjena z mislijo na vas: našli boste ličila za obraz, oči, ustnice in nohte, ki vam bodo s svojimi mnogimi načini uporabe, raznolikimi barvami, odlično kvaliteto in prijaznimi cenami ponujala neskončne možnosti.

 

 

Virtualni asistent – vaš najljubši lepotni svetovalec

 

Če niste prepričani, kateri odtenek šminke, svinčnika ali senčila za oči bi morali priporočiti? Ne skrbite, pri Oriflame Slovenija vam bodo pomagali! Preizkusite novega virtualnega asistenta – preko klepetalnika na Facebooku ter se prepričajte, kateri odtenek je za vas najprimernješi.

 

Obiščite Facebook stran Oriflame Slovenija in odprite klepetalnik – tu dostopate do našega avtomatskega odzivnika. Tapnite na “Get Started” na dnu klepetalnika ter začnite pogovor z našim avtomatskim odzivnikom. Najprej boste izvedeli nekaj informacij o liniji OnColour; povedali vam bomo, zakaj je nekaj posebnega. Ob koncu pogovora tapnite na “Preizkusi” in dostopajte do OnColour filtra. Preizkusite različne odtenke šmink, senčila in svinčnikov za oči. Ustvarite svoj videz, ga delite s svojimi prijatelji ter uporabite ključnik #getoncolour!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Neposredno lahko do filtra preko vašega telefona dostopate z naslednje povezave:

https://www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/471207036990992/

 

Toplo vabljene, da prelistate tudi aktualen katalog z mnogimi lepotnimi novostmi, ki jih najdete na povezavi:

https://si.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?p=201907&pageNumber=1&catalogue=2019007

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si