Poznate torbo Hendee?

Photo Kontrastika_7

Torba HENDEE prihaja iz manufature KAAITA, navdahnjena pa je s fajn življenjem. Njena oblika je prepoznavno preprosta. Je namreč povabilo k manj zapletenemu vsakdanu, z več časa za majhne, šarmantne detajle. Ker je oblikovana iz materiala Tyvek, uspešno združuje pridih danes tako zaželenega industrijskega in hkrati naravnega videza. Sproščena navzven in prostorna navznoter, HENDEE, znana tudi kot Forever bag, je popolna urbana spremljevalka. Z vsakim dnem še ljubša, še bolj tvoja.

Photo Kontrastika_14

Ekipo KAAITA sta pri snovanju torbe HENDEE vodili dve zahtevi sodobnega življenja: “manj” in “bolje”. Pa tudi osebna želja, da bi ta nujni modni dodatek končno ponudili v različici, ki ni ne vpadljiva ne kričeča. HENDEE je tako nonšalantno kul, da zmeraj samo podpre naš osebni slog, nikakor pa ga ne preglasi. Toda njen kot papir lahkoten videz nas ne sme zavesti. Zaradi pametnega izbora materiala je ta torba nadvse vzdržljiva mestna popotnica. Iskanje trpežnega, a tudi lahkega in okolju prijaznega materiala ni bilo preprosto, je bilo pa uspešno. Pozornost je uspelo pritegniti materialu Tyvek, ki ga sicer uporabljajo v različnih industrijskih panogah, ne pa ravno pogosto za modne dodatke. Premore namreč vso simpatičnost zmečkanega papirja, le da je mnogo bolj odporen.

Photo Kontrastika_19

Kot v vsakem zavidanja vrednem razmerju HENDEE s pomočjo Tyveka uspešno kljubuje našim vsakodnevnim zahtevam in radostim ter je ob koncu dneva videti še bolje. Ko jo damo čez ramo, HENDEE postane del nas. Še guba se točno tako, kot si želimo. Seveda ne bo ostala za zmeraj “kot iz škatlice”, s pogosto strastno rabo bo spreminjala svoj videz in razkrila svojo pravo notranjo lepoto. Pri manufakturi KAAITA namreč verjame v stvari, ki s časom in navdušeno nošnjo razvijajo svojo individualnost.

Photo Kontrastika_45

Ker torbe morajo biti enostavne, malo zabavne in – osebne, ima HENDEE naslednje lastnosti: Varno zapiranje na magnet. Prostorna notranjost z velikim in majhnim žepom, da je vsebina torbe vedno urejena. Majhna, snemljiva torbica na vrvici poskrbi, da so dragocenosti vedno blizu. Še ena vrvica s snemljivo zaponko pa, da so ključi tam, kjer jih pričakujemo. Odsevna zanka na ročajih poskrbi, da se kabli slušalk lepo vedejo in ne zapletajo. Za svetle noči je tu tudi odsevna etiketa KAAITA.  Na voljo v šestih barvnih kombinacijah: WET SAND, WARM STONE, BIG BLUSH, LOST ISLAND, MIDNIGHT SWIM in DEEP ASH. Barvna paleta je sanjava, mehka in umirjena.

Photo Kontrastika_51

HENDEE in preostali izdelki KAAITA so dostopni, kjerkoli ste, na www.kaaita.com. Prav vse barve HENDEE so na voljo tudi v TRGOVINI IKA v Ljubljani.

Foto: Kontrastika, Aleksander Lilik

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si