Poznopoletno razvajanje po žensko

Kako ohraniti poletno formo, tudi ko jesen trka na vrata?

Kako doseči mladosten videz, ne glede na leta? Ti dve vprašanji sta stalnici ženskih debat. Recept za oboje je bolj preprost, kot morda mislite.

 

Svojo pot razvajanja začnite z mislijo na poletje (foto LifeClass Hotels & Spa)

 

Popolno ravnovesje v luksuznem hotelu s 5*

Doživite prestiž petih zvezdic v hotelskih sobah, ustrežljivem osebju, prenovljenem wellness centru Sea Spa ter kulinaričnih doživetjih na vsakem koraku. Okusite tradicionalne istrske grižljaje v moderni preobleki – v barvitem vzdušju Istrian bistro & Tapas bara. Naužijte se elementov Mediterana in slovenske Istre v vsakem detajlu ambienta. Ker je popolno ravnovesje prestiž.

 

Povrnite si mladosten videz in vitalnost

Veliko lahko storite že sami. Z nego, pravilno prehrano in zdravim načinom življenja. Strokovna ekipa Centra za estetiko in anti-aging vam bo s pomočjo tradicionalnih spoznanj ter z uporabo najsodobnejših naprav pomagala izboljšati izgled ter ohraniti mladosten videz. Videti boste vitalni in se tako tudi počutili.

 

Doživite prestiž v prenovljenem wellness centru Sea Spa (foto LifeClass Hotels & Spa)

 

Naraven pristop za dobro počutje

Ajurveda je naravna rešitev za vse tegobe telesa in duha. Ta celostni pristop k boljšemu počutju vam lahko pomaga ohraniti poletno formo tudi v zgodnjejesenske dni. Doživite pristne ajurvedske storitve na ravni evropskih standardov. Privoščite si »Shirodaro« – poliv čela s toplim oljem Dhara Tailam vas bo sprostil in zmanjšal napetosti v telesu.

 

Pozabite na čas, skrbi in stres

Vstopite v pravljični svet savn, ki na 1.000 kvadratnih metrih ponuja kar sedem vrst savn. Prepustite se vonju mediteranskih arom in prijetni vročini. Ne spreglejte največjih posebnosti – solne savne, v katerih svoji koži privoščite piling z naravno pridelano soljo s Sečoveljskih solin in ledene jame, za pravo poživitev. To je vaše zatočišče.

 

Solna savna

Solna savna je blaga oblika savnanja z izredno blagodejnim učinkom na gibalni sistem in dihalne poti. Po začetnem 15-minutnem segrevanju telesa na temperaturi 65 °C se začne razstrupljanje in s tem krepitev odpornosti. Z nadaljnjim postopkom natiranja telesa z naravno soljo, pridobljeno s Sečoveljskih solin, pa koži privoščimo zdravilen piling, zaradi česar postane bolj navlažena in prekrvljena, s tem pa tudi bolj zdrava, sijoča in lepega videza. Solna savna se priporoča kot uvod v savnanje, saj telo po pilingu bolje odvaja strupa iz telesa. Pri zelo občutljivi in poškodovani koži zadostuje že samo segrevanje v solni kabini.

 

Za mladosten videz in vitalnost (foto LifeClass Hotels & Spa)

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si