Prava pot do brezhibne polti, ki izžareva naravno lepoto

39EV100P16 39GD200P16 39EP200P16 - IMG-3

L’OCCITANOV laboratorij je med preučevanjem potonik odkril in patentiral edinstven izvleček, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. V kombinaciji s pigmenti na mineralni osnovi za optično korekcijo polti nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Ta edinstvena kombinacija je srce L’OCCITANOVE priljubljene kolekcije za nego obraza POPOLNA POTONIKA. Inovativni izboljševalni kompleks iz potonik, ki uspevajo v francoskem departmaju Drôme, opazno izboljša stanje kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate. Njegov učinek? Navlažena koža, poenotena tekstura kože, zmanjšane pore in gubice – brezhibna polt, ki izžareva naravno lepoto. V maju se kolekciji pridružujejo trije novi koraki v izboljševalnem ritualu – PILING, ČIŠČENJE in TONIRANJE. Sijoča Popolna potonika nas tako spremlja od jutra do večera – v treh osnovnih, a bistvenih dopolnilnih korakih pripravi kožo obraza na nanos drugih L’OCCITANOVIH izboljševalnih izdelkov.

Izboljševalni piling gel Popolna potonika

Sijoča in poenotena polt, zmanjšane pore in gubice … Brezhibna polt, ki izžareva naravno lepoto, ni več ideal, ki ga lahko dosežejo le zvezdnice. L’OCCITANOVA kolekcija Popolna potonika za izboljševalno nego obraza s pomočjo pigmentov na mineralni osnovi za optično korekcijo polti nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. L’OCCITANOV laboratorij je izboljševalni ritual nadgradil z novim korakom – Izboljševalni piling gel Popolna potonika se spremeni v olje, ki nežno in učinkovito očisti kožo ter razkrije popoln videz polti. Formula, obogatena z izboljševalnim izvlečkom iz potonike, sestavino za mikropiling in drobnimi piling granulami, s kože nežno odstrani nečistoče in odmrle kožne celice. Po uporabi je koža na otip gladkejša in enakomernejša, pore pa so videti manjše. Novi gel 2 v 1 lahko uporabljate tudi kot masko za temeljitejši piling.

39EV100P16-IMG

Micelarni odstranjevalec ličil Popolna potonika

L’OCCITANOVA kolekcija Popolna potonika za izboljševalno nego obraza s pomočjo pigmentov na mineralni osnovi za optično korekcijo polti vsebuje tudi Micelarni odstranjevalec ličil Popolna potonika, obogaten z izboljševalnim izvlečkom iz potonike. Ima teksturo svežega gela, ki kar zdrsi po koži ter učinkovito odstrani nečistoče in ličila z obraza, oči in ustnic. Koža se po uporabi počuti neverjetno čisto, prožno in žametno gladko, polt pa je videti sveža in sijoča.

39GD200P16-IMG

Izboljševalni tonik Popolna potonika

Kot zadnjo novost v sklopu izboljševalnega rituala pa L’OCCITANOV laboratorij predstavlja Izboljševalni tonik Popolna potonika, zaključi ritual čiščenja, ki pomaga navlažiti in osvežiti kožo. Formula, obogatena z izboljševalnim izvlečkom iz potonike, pripomore k zdravo sijočemu, popolnemu videzu polti. Koža je na otip gladkejša, pore pa so manj opazne.

39EP200P16-IMG

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si