Pravi čopiči za ličenje so junaki lepotnega videza

Bleščice so naša izbira ličil – ne samo za senčila ali osvetljevalce, temveč tudi za pripomočke. Pravi čopiči za ličenje so skrivni junaki vsakega videza in sestavni del naše vsakodnevne lepotne rutine.

 

Foto: @maisonguillemette

 

Jingle DAYS čopiči

Da zagotovimo, da bleščanja ne manjka tudi v sivih jesenskih dneh, essence trend kolekcija “Jingle DAYS“, ki bo voljo od konca septembra do sredine novembra ponuja set čopičev v roza in zlato bleščečem videzu.

Zahvaljujoč bleščečim učinkom na ročajih čopičev, sedem čopičev za oči in obraz zažari svetleje kot kateri koli niz pravljičnih lučk, kroglic za božično drevo ali snežink na zimskem soncu in doda bleščeč poudarek kateri koli zbirki čopičev.

 

Ideja za darilo? Set čopičev essence

S tem kompletom v čudovitem bleščečem slogu bo vsak videz zagotovo uspel! Set ponuja sedem čopičev s sintetičnimi ščetinami, ki so nežne do vaše kože. Pet čopičev za ličenje oči je kot nalašč za nanašanje in mešanje senčil, za natančne poudarke črtala za oči in za urejanje obrvi ali podaljševanje trepalnic. Zahvaljujoč čopiču za rdečilo in čopiču za puder lahko ustvarite enakomeren videz in brezhibno polt s tekočimi ter kremastimi in pudrastimi teksturami. Komplet je na voljo v praktični embalaži 2 v 1 z bleščečim videzom – kot majhno darilo za vašo najboljšo prijateljico.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si