Pravi športni copati za modne aktivistke!

fat_7418-copy

Novi modeli iz nevsakdanje linije adidas Originals Tubular, ki je letos že dvignila nemalo prahu, s svojo atipično silhueto, izvorno rojeno med urbanimi subkulturami, in sodobnim dizajnom ponovno izzivajo ustaljene modne zapovedi in narekujejo figuro prihodnosti. Ustvarjeni so bili namreč za modne aktiviste, ki progresivno kljubujejo statusu quo in si sami krojijo svojo usodo. Slovenskim modnim aktivistom so že na voljo sveži modeli, izmed njih pa najbolj izstopata v popolno črnino odet Tubular Nova za ženske in moški Tubular Viral, tokrat v vojaških maskirnih barvah.

Copati so opremljeni z unikatnim EVA podplatom.

Copati so opremljeni z unikatnim EVA podplatom.

Pri kreiranju novih Tubularjev je adidas združil čisti odraz sodobnega oblikovanja, atipično figuro in priznane tehnologije, ki jih je prenesel s svojega naprednega športnega segmenta. Med drugim so opremljeni z unikatnim EVA podplatom, katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati prehajajo v obliko nogavice, kar poskrbi za popolno udobje.

Tubular Nova vs. Tubular Viral

Med novimi modeli, ki brišejo mejo med funkcionalnostjo in stilsko dovršenostjo, sta največjo modno revolucijo povzročila modela Tubular Nova in Tubular Viral. Prvi, zasnovan za ženske, bo modne zanesenjakinje prevzel s popolno in večno črnino, ki bo ustvarila tako dnevno kot tudi večerno unikatno kombinacijo. Modni protagonisti pa si lahko nekonvencionalnost privoščijo z modelom Tubular Viral, ki je zamaskiran v popolno kombinacijo vojaško zelenih odtenkov.

adidas-tubular-viral-w-black-white-2adidas-tubular-viral-za-moske-modne-navdusence

Novi modeli iz provokativne linije, med drugim tudi predstavljena, so že na voljo tudi v naših prodajalnah v Sloveniji.

Foto: PR in Asphaltgold.de

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si